Gradnja, Arhitektura i Uređenje

Stan 02

Prvo što ćemo u ovom stanu primjetiti su zidovi i namještaj bijele boje. Bijela čini prostor svijetlijim te tako daje dojam prostranosti. Vrata su nekoliko nijansi tamnija pa u kombinaciji s parketom, kuhinjskim pločicama i brojnim tamnim detaljima nadopunjuju ovaj bijeli prostor potrebnim kontrastom. Istovremeno narančasti zidni detalji u kombinaciji s lampom osvježavaju prostor čineći ga „sunčanim“. Možemo primjetiti čak tri ogledala koja produbljuju ovaj simpatični stančić.

Funkcionalan kuhinjski namještaj ne zauzima mnogo prostora. Okruglo korito uvijek izgleda moderno i lijepo, ugradbena kuhinjska ploča sa dva kuhala sasvim je dovoljna za potrebe mladog stanara, a pečnica malenih dimenzija zauzima ionako nepopularno mjesto u kutu radne površine.

Šank može poslužiti kao radna ploha za pripremu jela, blagovaona ili pak opušteno mjesto za ispijanje kavice, pivice. Okrugle police na šanku su istovremeno funkcionalne kao i dekorativne.

U Dnevnom boravku se smjestio udoban dvosjed bijele boje, stolić i preko puta polica za televizor u kompletu sa zanimljivim zidnim policama. Brojne police ovom stanu poklanjaju puno iskoristivog prostora.

Spavaća soba također ima svoje ogledalo, a ima i prostrani bračni krevet ovdje se također dobilo na prostoru uz pomoć zidnih polica.

Uz sve to ostavljeno je sasvim dovoljno mjesta za komfornu kupaonicu koja može primiti čak i mašinu za rublje.

Stan 01

  

  

AUTOR: A.J., www.gradimozadar.hr 09.02.2013.3