Nautički stil uređenja

Prekrasan apartman u Italiji
  • Foto: Idealwork
Santa Maria al Bagno

Prirodne nijanse i teksturirani materijali karakteriziraju prekrasan apartman s balkonom s kojeg puca neodoljiv pogled na pučinu prema Santa Maria al Bagno, Puglia u Italiji.

Ideal Work® Rasico® i Microtopping® materijali korišteni su za vanjske prostore i unutarnje podove, tako tvoreći cjelinu čitavog apartmana svojom ljepotom i skladom.

Salento: prekrasni vidikovci, plavo more i specijaliteti s hranom i vinom ... Ovih nekoliko riječi dovoljno je da ga poželimo posjetiti.

Upravo ovdje, točnije u Santa Maria al Bagno, nalazi se prekrasan apartman s pogledom na more.

Tipičnom nautičkom stilu divit ćete se jednako unutra kao i vani. Svijetle boje i teksturirani materijali izražavaju tipičan Apulijski stil.

Vanjska prostrana terasa s dnevnim i blagovaonskim dijelovima nudi savršeno mjesto za romantične večere pod sjenilom od bambusa s pogledom na more. Sve je osmišljeno tako da stvori opuštajuće i ugodno okruženje.

Rasico®, rješenje Ideal Work® dinamične teksture omogućava kreiranje prepoznatljivih uzoraka koji udovoljavaju specifičnim željama klijenta. Rasico® je savršen za stvaranje efekta sirovog betona na vanjskim površinama, s izgledom koji savršeno odgovara prirodnoj eleganciji stana.

Ovdje izveden u svojoj bijeloj nijansi, Rasico® naglašava dojam nautičkog stila uz grube materijale čitavog okoliša i prirodni kamen. Ova je boja također vrlo prikladna i za male prostore jer vizualno proširuje prostor, čineći ga svježim i svijetlim.

Rasico® je otporan na UV zrake, abraziju i habanje do kojih dolazi s vremenom, što je osnovna karakteristika posebno u obalnim područjima gdje vjetar konstantno nanosi prašinu, sol i pijesak.

Vanjsko područje također karakterizira minimalistički stil; uz minimalnu namještenost, dekoriran  prirodnim materijalima i nježnim bojama, dok mu se iz interijera suprotstavlja nekoliko jarko bojanih zidova, poput zelenog zida u spavaćoj sobi.

Za ovakvu vrstu unutarnjeg prostora najbolje rješenje pruženo je korištenjem neutralne, baršunaste površine koja se mogla uklopiti s obalnom atmosferom i istodobno joj pružiti moderan dodir.

Microtopping® Ideal Work® pokazao se savršenim izborom zbog neprimjetnog izgleda koji daje kontinuitet i vizualno povećava svaki prostor, što predstavlja veliku prednost jer se jako dobro uklapa u bilo kojem malom domaćinstvu, kao i u komercijalne ili maloprodajne svrhe.


Izvor: https://www.idealwork.com/

https://www.duly.hr/

 

 

 

#Oznake

 

Materijali (tekstovi, fotografije, grafike i ostalo) na web stranicama egradnja.hr zaštićeno su intelektualno vlasništvo tvrtke T&S d.o.o. Zadar ili drugih pravnih osoba te su zaštićeni Zakonom o autorskim pravima. Ako želite naše materijale koristiti za edukacijske svrhe, slobodno nam se javite i rado ćemo vam izaći u susret.

 

Nautički stil uređenja

×
Podržite Naš Sadržaj
Jedinstvenim autorskim sadržajem približavamo vam priče o uspješnim projektima gradnje i uređenja objekata. Iza svake naše objave stoji dug proces prikupljanja informacija i uređivanja sadržaja, kojim vam želimo pružiti što više kvalitetnih objava uz ugodno iskustvo čitanja i profesionalne fotografije.
 
Ako vam se sviđa naš sadržaj i želite nas podržati kako bismo kreirali još više kvalitetnih priča za vaš užitak čitanja, podržite nas jednokratnom uplatom u željenom iznosu.
Podaci za popunjavanje virmana su sljedeći:
Broj računa: HR2524020061100040300
Poziv na broj: 00-100
 
Ako nas u ovom trenutku niste u mogućnosti podržati uplatom, podijelite link objave na vašim društvenim mrežama i nastavite čitati i pratiti stranice portala egradnja.hr
© 2024 T&S d.o.o.