Iskon prodajni shop

Kao u vlastitom dnevnom boravku
  • Foto: KORIDOR 27
Iskon prodajni prostor, Zagreb

Iskon se kupcima svojih telekom usluga približio novouređenim dućanom smještenim na adresi Ulica Florijana Andrašeca 20 u Zagrebu. Dodatni je to prezentacijsko/prodajni prostor jer se Iskon usluge i dalje mogu zatražiti na postojećim štandovima u sklopu shopping centara te na partnerskim prodajnim mjestima.

-Tema uređenja novog prostora bio je moderan, eklektični dom: kakvim zamišljamo dnevni boravak jednog mlađeg, urbanog para u 30-im godinama, to je zapravo dom prosječnih Iskonovaca. Kratko i jasno: željeli smo da se naši korisnici prilikom posjeta svojem telekomu osjećaju – kao kod kuće. – pojašnjavaju Iskonovci.

Razigranost prisutna u dućanu (detalji, boje, teksture) dodatno dočarava bogatu ponudu Iskonovih usluga, koje u pravilu nije moguće izložiti unutar klasične prodajne vitrine. Dok je najveća pažnja posvećena toplini rasvjete i paleti opuštajućih boja, a posebno su se poigrali pozicioniranjem detalja poput Kartell Bourgie lampe, stolca inspiriranog Barcelona chairom, kao i nekim recentnim trendovima u dizajnu interijera poput zelenih vertikalnih zidova.

Prostor Iskon shopa zauzima 65 m2 u prizemlju poslovne zgrade na uglu Ulice grada Vukovara i Florijana Andrašeca na zagrebačkoj Trešnjevci. Riječ je o preuređenju starijeg poslovnog prostora, u kojem se nekoć nalazila korporativna pisarnica, a čiji dizajn potpisuje Iskonov specijalist za marketinške komunikacije Mateo Svećnjak.

 

S obzirom na to da se sve Iskonove usluge mogu odabrati i naručiti online, novi dućan namijenjen je svima onima koji žele uživo dobiti više informacija o Iskon paketima interneta i televizije, provjeriti izgled sučelja pametnog Iskon.TV-a (koji zasad jedini sortira, snima, pamti i preporuča sadržaje) te upoznati napredna Wi-Fi rješenja poput poznatog MESHtra ili džepnih Mi-Fi routera. -U dućanu smo posebno mjesto namijenili najprodavanijim smartphone uređajima iz Iskon.Webshopa, koji se u novom dućanu također mogu uživo pogledati i isprobati prije odluke na kupovinu.-, zaključuju Iskonovci.

Iskon shop otvoren je za korisnike svaki radni dan od 8h do 20h, a u istome se mogu isprobati i smartphone uređaji iz aktualnih ponuda i akcija.

 

iskon.hr

 


Fotogalerija

 

#Oznake

 

Materijali (tekstovi, fotografije, grafike i ostalo) na web stranicama egradnja.hr zaštićeno su intelektualno vlasništvo tvrtke T&S d.o.o. Zadar ili drugih pravnih osoba te su zaštićeni Zakonom o autorskim pravima. Ako želite naše materijale koristiti za edukacijske svrhe, slobodno nam se javite i rado ćemo vam izaći u susret.

 

Iskon prodajni shop

×
Podržite Naš Sadržaj
Jedinstvenim autorskim sadržajem približavamo vam priče o uspješnim projektima gradnje i uređenja objekata. Iza svake naše objave stoji dug proces prikupljanja informacija i uređivanja sadržaja, kojim vam želimo pružiti što više kvalitetnih objava uz ugodno iskustvo čitanja i profesionalne fotografije.
 
Ako vam se sviđa naš sadržaj i želite nas podržati kako bismo kreirali još više kvalitetnih priča za vaš užitak čitanja, podržite nas jednokratnom uplatom u željenom iznosu.
Podaci za popunjavanje virmana su sljedeći:
Broj računa: HR2524020061100040300
Poziv na broj: 00-100
 
Ako nas u ovom trenutku niste u mogućnosti podržati uplatom, podijelite link objave na vašim društvenim mrežama i nastavite čitati i pratiti stranice portala egradnja.hr
© 2024 T&S d.o.o.