tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Najmoderniju kuhinjsku opremu Bora pronađite u Nolte salonu

11 godina s Vama!


Kuhinjski sustav Bora za istinski užitak kuhanja

Najmoderniju kuhinjsku opremu Bora pronađite u Nolte salonu

Autor: Andrijana Jurin
logo Najmoderniju kuhinjsku opremu Bora pronađite u Nolte salonu

12. 12. 2021. 1430
Bora_napa_kuhinje_Nolte_7 Najmoderniju kuhinjsku opremu Bora pronađite u Nolte salonu
 FOTO by Ivan Čorić, Adriavisions

Zadarski salon visokokvalitetnih Nolte kuhinja odnedavno je proširio svoju ponudu vrhunskom Bora pločom i napom, koje će vašu kuhinju učiniti pravom kulinarskom oazom i ponuditi vam idealno rješenje odlučite li se postaviti kuhinjski otok.


Prezentacija kuhinjske nape
 


Priča o kuhinjskoj napi može biti vrlo kompleksna. Naime, radi se o stroju vrhunskih performansi i takve funkcionalnosti koja će vašu kuhinju učiniti još čišćom, urednijom i s minimalnim širenjem mirisa po ostatku prostora, u što smo se uvjerili na prezentaciji Bora sustava održanoj u Nolte salonu.
 
Okupljeni posjetitelji dizajneri, arhitekti, kupci i monteri tom su prilikom saslušali izlaganje stručnjaka i na licu mjesta saznali koje su glavne prednosti ovakvog sustava i zašto bismo ga poželjeli ugraditi u vlastiti dom ili turistički objekt.
 
Bora_napa_kuhinje_Nolte_1-1 Najmoderniju kuhinjsku opremu Bora pronađite u Nolte salonu
 
U Nolte salonu demonstrirana je učinkovitost i funkcionalnost dvaju najprodavanijih Bora proizvoda. Inače, Bora je njemački proizvođač kuhinjskih sustava s napom, a svi dijelovi proizvode se u Europi.


Kompaktni uređaj s integriranim odvodom i 4 zone za kuhanje

 
Bora sustav koji se sastoji od indukcije s integriranim odvodom odnedavno ćete pronaći u Nolte salonu. Zanimljivo je to da je kuhinjska napa smještena kao  ugradbeni element koji zauzima vrlo malo mjesta, pa ćete recimo u dubljoj ladici imati dovoljno prostora za pribor za jelo, dok će limena zaštita štititi napu i kuhalo smješteno unutar prostora ladice.
 
Bora_napa_kuhinje_Nolte_3 Najmoderniju kuhinjsku opremu Bora pronađite u Nolte salonu
Prostor unutar kojeg je smještena Bora napa
 

Teško je izdvojiti sve prednosti Bora kuhinjske nape s indukcijskom pločom, a jedan detalj posebno je oduševio posjetitelje, naime kod prolijevanja tekućine digitalna tipkovnica pauzira svoj rad alarmirajući vas idućih 10sec, kako biste imali dovoljno vremena za obrisati ploču, prije no što se ona automatski ugasi. U tome se razlikuje od indukcijskih ploča drugih proizvođača, jer definitivno pruža intuitivno iskustvo korištenja.
 
Bora_napa_kuhinje_Nolte_4 Najmoderniju kuhinjsku opremu Bora pronađite u Nolte salonu
 
Kod korištenja ovakve nape ne trebate strahovati od izlijevanja tekućine, naime unutar nape je dovoljno prostora za gotovo 4 litre tekućine, a u praksi se pokazalo kako gotovo nikad u nju ne dospije niti 3 dcl, dok se svi dijelovi vrlo jednostavno odvajaju i čiste.
 
Bora_napa_kuhinje_Nolte_5 Najmoderniju kuhinjsku opremu Bora pronađite u Nolte salonu
 
Kao jedna od glavnih prednosti ističe se dugotrajnost proizvoda, koji je izrađen od čelika, a glavna lekcija izlaganja bio je upravo čelik, koji je postojan materijal te otporan na učestalo čišćenje u perilici.
 

Sustav odvoda s kombiniranim pločama
 
Na prezentaciji je iste večeri demonstrirana funkcionalnost i način ugradnje kombiniranih ploča s napom u sredini. Najčešća kombinacija u mnogobrojnim kuhinjama je indukcija + napa + tepan grill.
 
Bora_napa_kuhinje_Nolte_6 Najmoderniju kuhinjsku opremu Bora pronađite u Nolte salonu
 
Ovaj proizvod namijenjen je istinskim ljubiteljima kuhanja, a promijenit će i vaše kulinarske navike.
 
Tepan grill je najbolja solucija za kućnu upotrebu jer je to čelična ploča proizašla iz profesionalnih kuhinja. Njena glavna prednost je u tome da možete vrlo precizno odrediti temperaturu za pripremu hrane, a temperatura ostaje postojana bez obzira na vanjske utjecaje (primjerice hladno meso na ploči).
 
Bora_napa_kuhinje_Nolte_9 Najmoderniju kuhinjsku opremu Bora pronađite u Nolte salonu
 
Princip pripreme hrane dolazi iz Japana, a čelik je općenito mnogo jednostavnije održavati. Na takvoj ploči možete pripremati gotovo sve vrste jela, pa čak i manje količine umaka, jer ploča može podnijeti i do 4dcl tekućine.
 
Bez neugodnih mirisa...

Usisna snaga nape lišit će vas neugodnih mirisa u prostoru. A kad završite s kuhanjem ploča se ohladi do temperature od 70 stupnjeva te tada možete započeti postupak čišćenja vodom ili kod većih zaprljanja octom / limunskim sokom.
 
Bora_napa_kuhinje_Nolte_10 Najmoderniju kuhinjsku opremu Bora pronađite u Nolte salonu
 
Drugačiji pristup prodaji
 
Kako su Bora proizvodi uistinu tehnički napredniji i potrebno ih je pravilno ugraditi, tako je njihovo poslovanje temeljeno na suradnji sa prodajnim salonima kuhinja, koji svojim kupcima isporučuju i montiraju kuhinje, pa uz to i Bora sustav. Na takav princip posluje i Nolte salon, čija najveća prednost je kvalitetna ugradnja kuhinjskih elemenata, a ugradnja Bora sustava za njih je već sada vrlo jednostavan pothvat.
 

 
Ako recimo želite Boru u vlastitom domu, potrebno je pripremiti prostor za odvodnu cijev prema vani, jer je takav način ugradnje idealan, no ako ćete ju ugraditi u renovirani prostor možete i to, jer je kvaliteta i usisna snaga uvijek jednaka. Snaga uvlačenja pare je šest metara po sekundi, a pri radu je vrlo tiha.
 
Bora ploči (što znači Bura) ni bura ne može ništa
 
Bora napa s odvodom završava tako da se izlazni dio štiti posebnim nastavkom koji posjeduje duplo zatvaranje i jednostavno je nemoguće da izvana uđu bilo kakve neželjene bube ili životinje.
 
Bora_napa_kuhinje_Nolte_1 Najmoderniju kuhinjsku opremu Bora pronađite u Nolte salonu
 
Nepunih 15 godina prisutni su na tržištu, a garancija na proizvode je 2 godine plus dodatnu godinu uz registraciju, što je zapravo europski standard.
 
Bora_napa_kuhinje_Nolte_13 Najmoderniju kuhinjsku opremu Bora pronađite u Nolte salonu
 
Sustav Bora novost je na Hrvatskom tržištu koja vam pruža cjelovito rješenje za istinsko uživanje u kuhanju.
 


Posjetite Nolte salon svakog radnog dana od 09 do 20 h te subotom od 09-13 h na adresi Put Vukića 2.


gzd Najmoderniju kuhinjsku opremu Bora pronađite u Nolte salonu