tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Opojna i ukusna ljetna dekoracija

11 godina s Vama!


S mirisima mora...

Opojna i ukusna ljetna dekoracija

Autor: Andrijana Jurin, dipl.oec.

25. 07. 2022. 2189
Lollobrigida_art_naslovna Opojna i ukusna ljetna dekoracija
 FOTO by Nina Sušac

Opojni vjenčići dio su ljetne kolekcije koja prati ovo najtoplije godišnje doba.


Tradicionalne ukrase kojima su se od davnina kitili domovi, a njihove arome štitile od štetočina i služile u kulinarstvu Lollobrigida art pretvara u prekrasne vjenčiće, koji će krasiti vaš prostor sve do iduće sezone.

 

Lollobrigida_art_2 Opojna i ukusna ljetna dekoracija

Gina, Lollobrigida art

 

-Godina je podijeljena po godišnjim dobima i kolekcijama te svako godišnje doba pratimo izradom vjenčića i buketa od sezonskog bilja. U ljetnoj kolekciji zamišljam mediteransko bilje kao ukras u kućanstvu i poklon kojim ćete poslati pozdrave s mora- objašnjava Gina iz Lollobrigide art.

 

Lollobrigida_art_11 Opojna i ukusna ljetna dekoracija

 

Ljetnu kolekciju čini vjenčić od lavande te onaj od začinskog bilja. Svježe izrađene vjenčići stižu na vašu adresu kroz nekoliko dana od narudžbe, a tijekom godine vjenčići se prirodno suše na vašem zidu, vratima, ormaru. U konačnici oni su izrađeni upravo od bilja koje se tradicionalno koristi u svježem ili suhom obliku.

 

Lollobrigida_art_3 Opojna i ukusna ljetna dekoracija

 

 

Moja dalmatinska kuharica, sada u petom uspješnom izdanju prati kolekciju. Osim toga začinski vjenčić se vješto stapa sa temom kulinarstva i nerijetko može poslužiti kako bi nadomjestio ključni sastojak u vašem jelu.

 

Lollobrigida_art_7 Opojna i ukusna ljetna dekoracija

 

Lovor, ružmarin, češnjak i ljuta papričica kroz čitavu će vas godinu inspirirati bojama i opojnim mirisom, a kad vam zafali ključni sastojak vjenčić možete u potpunosti upotrijebiti u vašem loncu, uz neki od recepata Josipa Hrabra.

 

Lollobrigida_art_8 Opojna i ukusna ljetna dekoracija 

Svi zainteresirani mogu naručiti kuharicu u paketu s vjenčićem i čitav paket ponijeti kući kao vrijednu uspomenu s ljetovanja. Ako još niste naručili vaš paket, Lollobrigida art će vam ga rado poslati na željenu adresu. Stoga se slobodno obratite na sljedeće kontakte:

 

+385 95 830 89 98, porukom na instagramu ili na mail artlollobrigida(at)gmail.com

 

Lollobrigida_art_5 Opojna i ukusna ljetna dekoracija

 

Dodatak ljetnoj kolekciji je i klasik buket bijelih ruža sa crvenim koraljima.

 

Lollobrigida_art_10 Opojna i ukusna ljetna dekoracija

 

Ponesite sa sobom mirisne i tople pozdrave s Jadrana te za još više informacija o novostima iz LA radionice zapratite instagram profil Lollobrigida art!


gzd Opojna i ukusna ljetna dekoracija