gradimozadar.hr   gradimozadar.hr   gradimozadar.hr  gradimozadar.hr 

Elos d.o.o.
Elos d.o.o.

Opis

ELOS d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu koja uspješno posluje u Hrvatskoj od 2008. godine, na području rasvjete i elektromaterijala. Tvrtka je specijalistička, a bavi se projektiranjem i prodajom izvora svjetla, rasvjetne elektronike, profesionalne rasvjete, sustava sigurnosne i protupanične rasvjete te sustava upravljanja rasvjetom.

Tvrtka ELOS d.o.o. se temelji na principu organizacije koja uči, razvija se i prilagođava turbulentnim promjenama u poslovnom okolišu. Tehnološke inovacije, zapošljavanje mladih i kreativnih ljudi, te upravljanje kvalitetom neizostavni su dio poslovnih procesa tvrtke.

 

Alt ImageELOS d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu koja uspješno posluje u Hrvatskoj od 2008. godine, na području rasvjete i elektromaterijala. Tvrtka je specijalistička, a bavi se projektiranjem i prodajom izvora svjetla, rasvjetne elektronike, profesionalne rasvjete, sustava sigurnosne i protupanične rasvjete te sustava upravljanja rasvjetom. Zastupamo renomirane svjetske i europske proizvođače (Philips, Zumtobel, LEDS C4, COOPER SAFETY, ...). Tim tvrtke sastoji se od mladih stručnih ljudi visokog obrazovanja, koji uz organizaciju u četiri odjela (odjel prodaje, projektni&marketing odjel, odjel financija i odjel logistike) pruža usluge visokog standarda. Tvrtka je visoko informatički i tehnički opremljena. Vozni park te organizirano logističko skladište i distribucija, omogućavaju uvjete za vrhunski rad. Tvrtka ELOS d.o.o. se temelji na principu organizacije koja uči, razvija se i prilagođava turbulentnim promjenama u poslovnom okolišu. Tehnološke inovacije, zapošljavanje mladih i kreativnih ljudi, te upravljanje kvalitetom neizostavni su dio poslovnih procesa tvrtke. Poslovna politika tvrtke bazirana je na zadovoljavanju svih potreba kupca na jednom mjestu uslugama najviše kvalitete na području djelovanja, te širenju broja zadovoljnih partnera. Zbog toga stalno nadograđujemo znanje i informacije o novim tehnologijama, školujemo kadrove, unaprijeđujemo metode rada i organizaciju.

 

Vizija tvrtke je biti vodeća hrvatska tvrtka u području rasvjete. Misija tvrtke:

  1. ponuditi kupcima najveću moguću razinu zadovoljstva (kompletna rješenja) kombinirajući estetiku i eleganciju, stvaranje ugođaja te energetsku učinkovitost
  2. pružiti priliku svim zaposlenicima da razviju svoje kreativne potencijale te ih usmjeriti na kontinuirano unaprijeđenje poslovnih procesa
  3. ostvariti zadovoljavajuće poslovne rezultate

Životni ciklus usluga
Nudimo kupcima i partnerima u prodajnom procesu usluge koje pokrivaju sve aspekte za dugotrajne i ekonomične rezultate.

 

ELOS FILOZOFIJA

Naša stalna inovacija i neprestana težnja za savršenstvom temelj su održivosti.

 

U ELOS-u radimo SA našim klijentima i ZA naše klijente. Vjerujemo da zadovoljstvo kupaca ovisi o našoj sposobnosti da se prilagodimo njihovim potrebama. Slušanjem, razumijevanjem i stalnim učenjem iz potreba i zahtijeva naših kupaca u mogućnosti smo pružiti odgovarajući proizvod i uslugu.

 

CERTIFIKATI

Uvođenjem certifikata ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004 trajno je povećana organizacijska učinkovitost tvrtke te kvaliteta i pouzdanost usluga. Uz kvalitetu i pouzdanost bitno je unaprijeđen odnos prema kupcima i u pogledu praćenja njihovih reakcija i potreba. U drugoj polovici 2013. izvršena je recertifikacija ISO standarda. Uz certifikate, tvrtka ELOS d.o.o. je do sada primila i brojna priznanja za svoje uspješno djelovanje.

Logo-ISO-9001-14001asfas-275x135 Elos d.o.o.

Temeljem poslovne uspješnosti i dobrim poslovnim rezultatima tvrtka ELOS d.o.o.​​​ ​se nalazi u skupini od 5% najboljih poslovnih subjekata u Republici Hrvatskoj i postala je nositeljem Certifikata bonitetne izvrsnosti razreda AAA za 2014-tu godinu. Ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada i daje na znanje da smo pouzdani, likvidni, konkurentni, odgovorni i kvalitetni partneri.

 

pe%C4%8Dat-DIGITAL-aaa-300x271 Elos d.o.o.

 


 +385 1 2700 140
 WEB

Kontakt podaci

Adresa:
Stjepana Radića 10
21210, Solin
OIB:
46333387903

Tel:
+385 21 260 656
Fax:
+385 21 261 222
Email:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Website:

Lokacija

Pregledano: 4184
Objavljeno: 22.10.2017.