gradimozadar.hr   gradimozadar.hr   gradimozadar.hr  gradimozadar.hr 

logo-8 ACO Građevinski elementi d.o.o.

Opis

ACO stvara rješenja za ekološke uvjete budućnosti

Globalne tendencije - kao što su klimatske promjene - zahtijevaju sve kompleksnije i sofisticiranije sustave odvodnje. ACO razvija inteligentna rješenja za odvodnju koje imaju dvojaku namjenu: štite ljude od vode, i vodu od ljudi.

Gledamo na tržište očima naših klijenata, možemo prepoznati njihove potrebe i stvoriti rješenja koja će zadovoljiti potražnju. Mi smo tržišni lideri s velikim međunarodnim iskustvom i sveobuhvatnim lokalnim pristupom.

ACO. creating the future of drainage.

ACO Grupa jedan je od lidera na svjetskom tržištu po proizvodnji sustava za površinsku odvodnju. Klimatske promjene dovode nas oči u oči sa brojnim izazovima kako bi ponudili kvalitetna i inovativna rješenja kao odgovor na novo nametnute ekološke uvjete okoline. Svojim integriranim pristupom, ACO se zalaže za profesionalnu odvodnju, ekonomično pročišćavanje, te kontrolirano otpuštanje i ponovno korištenje vode. 

 

 

ACO Grupa
  • 1946. kompaniju osniva Josef-Severin Ahlmann
  • 4800 zaposlenika u više od 40 zemalja (Europa, Amerika, Australija, Azija, Afrika)
  • 30 proizvodnih pogona u 15 zemalja
  • Prodaja u 2017: 775 milijuna €

Proizvodimo odvodne sustave preradom polimerbetona, nehrđajućeg čelika, plastike, lijevanog željeza i armiranog betona. Budući da proizvode stvaramo unutar ekološki prihvatljivih procesa, te ih potom kreativno iskoristimo, ACO proizvodi zadovoljavaju up-to-date zahtjeve za tehničke inovacije, ekonomične primjene i održive gradnje.

Postoji još jedan čimbenik koji karakterizira ACO snagu: smatramo da je komunikacija presudan parametar za uspjeh tvrtke. Uz intenzivno upravljanje znanjem, koristimo svaku priliku za povezivanje i razmjenu kreativnosti, znanja i iskustva u svijetu, koje rado dijelimo sa partnerima i klijentima.
Kreativni rad uspijeva bolje u kreativnom okruženju. Umjetnost je stoga sastavni dio ACO korporativne kulture. Od 1999. godine NordArt se etablirao kao najveća izložba suvremene umjetnosti u Sjevernoj Europi.
ACO je u Hrvatskoj prisutan punih 18 godina pod nazivom ACO Građevinski elementi d.o.o. Izrazito smo ponosni na sva dostignuća, u svakom projektu dajemo maksimalno od sebe i zajedno se veselimo svakom novom izazovu.

ACO Team 

 +385 1 2700 140
 WEB

Kontakt podaci

Adresa:
Radnička cesta 177
10000, Zagreb
OIB:
25074288719

Tel:
+385 1 2700 140
Fax:
+385 1 2700 141
Email:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Website:

Fotogalerija

Lokacija

Pregledano: 1216
Objavljeno: 07.03.2018.