gradimozadar.hr   gradimozadar.hr   gradimozadar.hr  gradimozadar.hr 

AQ__logo Aquaestil Plus d.o.o.

Opis

Zahvaljujući energičnom tržišnom pristupu, stalnim ulaganjima u sve naprednija tehnološka rješenja u proizvodnji te suradnjom s renomiranim europskim imenima iz domene proizvodnje i prodaje kupaonske opreme, uspjeli smo u tek nekoliko godina pozicionirati ime Aquaestil kao sinonim za kvalitetna i moderna rješenja za kupaonice.

U narednim godinama poduzeće se sustavno širi, implementirajući inovativna rješenja u svaki segment poslovanja, a sve s ciljem podizanja kvalitete krajnjih proizvoda i usluga.

O nama - Aquaestil

Naš proizvodni program sastoji se od širokog asortimana akrilnih kupaonskih kada, hidromasažnih kada, tuš kada, staklenih tuš paravana, masažnih i parnih kabina, masažnih stupova, kupaonskog namještaja te proizvoda od kompozitnih materijala kao što su umivaonici proizvedeni tehnologijom sintetskog mramora SYMAN i modernog solid surface materijala ASTONE.

Aquaestil danas ima više od 400 zaposlenika raspoređenih u četiri proizvodne jedinice smještenih u Dugoj Resi, Ozlju, Generalskom Stolu i Našicama.

Posebno smo ponosni na vlastiti odjel za istraživanje i razvoj koji je zadužen za dizajn i testiranje proizvoda prije njihovog plasmana na tržište.

Zahvaljujući tome, uspijevamo pronaći idealno rješenje i za najsloženije kupaonske konfiguracije te vršimo pomnu kontrolu svih proizvoda na zadovoljstvo kupaca koji mogu u njima uživati dugi niz godina.

O nama - Aquaestil

Pored iznimnih rezultata na hrvatskom tržištu, kao dokaz kvalitete i kontinuiranog rada, svakako je i činjenica što su Aquaestil proizvodi prepoznati i na zahtjevnom tržištu EU na kojem se ostvaruje većina ukupnih prihoda poduzeća.

Organizacija poduzeća vođena je primjenom certificiranog sustava kvalitete koje poduzeće posjeduje sukladno normi ISO 9001:2015, a odnosi se na područje proizvodnje i prodaje kupaonskih kada te održavanja cijelokupnog poslovnog i tehnološkog sustava.

Svi Aquaestil proizvodi izrađeni su prema najvišim europskim standardima, a funkcionalnost, dopadljiv dizajn i vrhunska kvaliteta njihove su zajedničke karakteristike.

O nama - Aquaestil
O nama - Aquaestil
O nama - Aquaestil


 +385 1 2700 140
 WEB

Kontakt podaci

Adresa:
Ulica grada Mainza 17
10000, Zagreb
OIB:
31474494722

Tel:
+385 47 811 836
Fax:
+385 47 843 025
Email:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Website:

Lokacija

  ČESTA PITANJA

Od kojeg materijala su izrađene Aquaestil-ove kade i tuš kade?

Sve naše kade i tuš kade izrađene su od 100% lijevanog sanitarnog akrila, po svim karakteristikama najboljeg materijala današnjice za tu svrhu. Ovaj materijal je vrlo ugodan na dodir, lako se čisti i održava te nije podložan ogrebotinama i drugim oštećenjima.

Da li je moguće naknadno ugraditi masažni sistem na ugrađenu kupaonsku kadu?

Nažalost, naknadna ugradnja masažnih sistema nije moguća jer je prilikom izrade kupaonske kade nužno napraviti pripremu za masažni sistem.

Gdje mogu pogledati i kupiti vaše proizvode?

Naše proizvode pogledati i kupiti možete kod jednog od naših ugovornih distributera . Naši distributeri upoznati su sa svim značajkama naših proizvoda te će Vam rado dati sve informacije koje su Vam potrebne za kupnju.

Da li se Aquaestil proizvodi zaista proizvode u Hrvatskoj?

Iznimno smo ponosni što su cjelokupna proizvodnja, odjel za dizajn i razvoj, uprava te svi ostali dijelovi poduzeća u potpunosti smješteni u Hrvatskoj. Na taj način kupcima osim besprijekorne kvalitete garantiramo i kratke rokove isporuke te brzu i profesionalnu uslugu servisa na teritoriju cijele Hrvatske. Naše proizvodne jedinice smještene su u Dugoj Resi, Ozlju i Našicama, a zahvaljujući rastu prodaje i izvozu u zemlje EU, konstantno ulažemo u proizvodne tehnologije i širenje proizvodnih kapaciteta.

Da li je u slučaju manjih oštećenja moguć popravak vaših kada i tuš kada?

Naši proizvodi su izrađeni od lijevanog sanitarnog akrila. Eventualna površinska oštećenja ne predstavljaju problem. Brušenjem ili poliranjem ponovno se postiže prvobitno stanje proizvoda.

Da li je moguća izrada paravana po mjeri?

Izrada paravana po mjeri moguća je u pravokutnim izvedbama, dok u polukružnim to nije moguće. Samo definiranje potrebne dimenzije potrebno je napraviti prije procesa kaljenja stakla, stoga je rok isporuke duži u odnosu na standardne dimenzije proizvoda.

Da li je moguća naknadna aplikacija nanosa protiv kamenca?

Da, moguće je naknadno nanošenje nano premaza na staklo paravana. Bitno je naglasiti da sama površina stakla treba biti prethodno čista i suha. Samim nanosom nano premaza zaštiti ćete svoj paravan od naknadnih onečišćenja te na taj način uštedjeti vrijeme potrebno za održavanje Vaše kupaonice.

Kakva je trajnost nanosa protiv kamenca?

Sam rok trajnosti nije definiran, trajnost ovisi o učestalosti upotrebe paravana.

Zašto na web stranici nisu istaknute cijene proizvoda?

Mi smo proizvođač i nemamo vlastitu maloprodaju nego istu vršimo preko široke mreže distributera. Kod naših distributera možete dobiti točne cijene proizvoda te sve ostale informacije vezane uz kupnju, plaćanje i isporuku. Cijene se mogu razlikovati kod pojedinih distributera.
AQ_logo Aquaestil Plus d.o.o.
Pregledano: 616
Objavljeno: 12.02.2018.