tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Fasada kao točka na i

11 godina s Vama!


Uredna i lijepa fasada - referentni objekt hrvatske tvornice boje Sitolor

Fasada kao točka na i

Fasada kao točka na i

Autor: gzd
Sitolor_logo Fasada kao točka na i
gzd

23. 10. 2020. 1719
Naslovna_Filip_Brala Fasada kao točka na i
 FOTO by Filip Brala

Referentni objekt Sitolor tvornice boja 

Projektant: Marija Profaca, KOTA

Fotograf: Filip Brala


Povezani članci

Jednostavna i nenametljiva arhitektura u ponudi sa bazenom kreira kvalitetnu priču. Uredna i lijepa fasada pritom je jamac uspjeha kako na fotogafijama tako i ostvarenim brojem noćenja.


Zadarski kvart Ploča u posljednjih je nekoliko godina dokazao kako se može i na rubnim dijelovima grada raditi odličan turistički posao, a pristojan omjer kuća smještenih uz poljoprivredna zemljišta pruža baš sve što je potrebno za ugodan odmor uz odmjerene cijene. Osim toga, blizina aerodroma, izlaza iz grada i većih shoping centara samo je dodatni plus.

 

Filip_Brala__20 Fasada kao točka na i 

 

Golden dreams luxury apartmani smješteni su upravo ondje, u zadarskom kvartu Ploča, gdje pružaju vrhunski odmor svojim gostima.

 

Filip_Brala__17 Fasada kao točka na i

 

Ova 2020. godina svim je iznajmljivačima predstavljala izazov, no vlasnik Golden dreamsa kaže kako je zadovoljan popunjenošću, gotovo do kraja rujna, no ipak se nada kako će iduće 2021. kao i dosadašnjih godina dočekivati goste već početkom travnja.

 

Filip_Brala__21 Fasada kao točka na i

 

Opremljenost apartmana uz vrhunsku čistoću, jedan je od najčešće hvaljenih elemenata ove nekretnine.

 

Filip_Brala__9 Fasada kao točka na i

 

Istovremeno opremljenost vanjskog prostora namještajem, bazenom i roštiljem gostima pruža sve što im je potreno kako bi proveli ugodan odmor iznad svih očekivanja.

 

Filip_Brala__3 Fasada kao točka na i

 

Točku na i ovoj uspješnoj nekretnini stavlja i odličan izbor fasade. Naime, kompletna kuća je izolirana stiroporom 10cm, a svoj konačan izgled je dobila zahvaljujući dekorativnim žbukama Sitolor tvornice boja.

 

Filip_Brala__6 Fasada kao točka na i

 

Kombinacija bijele i sive daje određenu dinamiku ovoj jednostavnoj arhitekturi, izdvajajući je od standardnih kuća.

 

Filip_Brala__8 Fasada kao točka na i

 

Sivo bojane površine terase na južnom pročelju stavljaju naglasak na vanjski prostor kao važan sklop arhitekturi, istovremeno poručujući kako je južna strana također sklopljena u prekrasan aparatman čije velike staklene površine ostvaruju neprekinuti kontakt između vanjskog i unutarnjeg prostora.

 

Filip_Brala__4 Fasada kao točka na i

 

Urednost apartmana tako se ovdje odražava i urednošću fasade, a kako bi glavna kuća tvorila cjelinu s vrtnom kućicom uz bazen, kombinacija bijele i sive ponovno je istaknula dodatne površine.U ovom slučaju ulazna vrata, koja se naslanjaju na pravokutnu arhitekturu predstavljaju  bitan element u vidu površine potrebne za ulazno predvorje.

 

Filip_Brala__5 Fasada kao točka na i

 

Projektant: Marija Profaca, KOTA

Fotograf: Filip Brala


gzd Fasada kao točka na i