tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Kvaliteta i atraktivnost Nolte kuhinja uklopljenih u svaki kvadrat

10 godina s Vama!


Nolte u Zadru

Kvaliteta i atraktivnost Nolte kuhinja uklopljenih u svaki kvadrat

Autor: Andrijana Jurin, dipl.oec.
logo Kvaliteta i atraktivnost Nolte kuhinja uklopljenih u svaki kvadrat

22. 02. 2021. 2050
Nolte_Zadar Kvaliteta i atraktivnost Nolte kuhinja uklopljenih u svaki kvadrat

Nolte studio Zadar nalazi se na adresi Put Vukića 2.


Zadarska kuhinjska scena odnedavno je bogatija za novi specijalizirani salon, riječ je o Nolte kuhinjama njemačke proizvodnje koje su već tri godine zaredom proglašene najpopularnijom markom kuhinja u Njemačkoj.


Nolte_kuhinje_zadar_9 Kvaliteta i atraktivnost Nolte kuhinja uklopljenih u svaki kvadrat

 

Sve veći broj pristiglih narudžbi i referentnih objekata nakon svega godinu dana postojanja salona Nolte studio ( koji se nalazi u Zadru, na adresi Put Vukića 2) dokaz je da se spoj dobre ideje, kvalitetnog proizvoda i izvedbe, uz vrhunsku uslugu i poslijeprodajni servis uvijek isplate više.

 

Nolte_kuhinje_zadar_13 Kvaliteta i atraktivnost Nolte kuhinja uklopljenih u svaki kvadrat

 

Zrinka Starac, vlasnica salona otkriva nam kako je nakon višegodišnjeg iskustva rada u većim i manjim salonima jednostavno odlučila da želi otvoriti vlastiti salon i da će to biti Nolte.

 

Nolte_kuhinje_zadar_5 Kvaliteta i atraktivnost Nolte kuhinja uklopljenih u svaki kvadrat

 

Kvalitetna usluga, koju je vlasnica pružala svojim kupcima vrlo brzo se pokazala ključnom.

 

Obišavši nekoliko stanova opremljenih u Nolte studiju, saznali smo da njihovi kupci, nakon što su jednom probali, nastavljaju opremati vlastite projekte isključivo ondje. Jedna je klijentica radosno najavila kako će Nolte opremati njezine nove projekte u najavi, dok ju drugi klijenti vrlo rado preporučuju svim svojim prijateljima.

 

Nolte_kuhinje_zadar_5 Kvaliteta i atraktivnost Nolte kuhinja uklopljenih u svaki kvadrat

U Nolte salonu također možete opremiti boravak, kupaonicu i predsoblje.

 

Pitam se: Dobro, pa što ja ovdje radim? Ovim ljudima uistinu ne treba reklama!?

 

Nolte_kuhinje_zadar_7 Kvaliteta i atraktivnost Nolte kuhinja uklopljenih u svaki kvadrat

 

Radi se o tome da su vlasnici Nolte salona svjesni toga da je sve ono pozitivno što se događa oko njih potrebno zabilježiti i to ne samo kako bi pridobili nove kupce, već i kako bi se postojeći mogli pohvaliti svojim prekrasnim kuhinjama i elementima u boravku i hodniku. Osim toga potrebno je najaviti i to da je od nedavno u ponudi i oprema za kupaonice te tako čitav stan sada možete opremiti ujednačenim tonovima.

 

Nolte_kuhinje_zadar_1 Kvaliteta i atraktivnost Nolte kuhinja uklopljenih u svaki kvadrat

 

Kakve se kuhinje najčešće kupuju?

 

- Već nekoliko godina u trendu je siva u mat varijanti. Sve češće se kupci odlučuju i na hrabrije varijante crne u kombinaciji s dodatkom zlatnih ili brončanih detalja, dok su drvo i bijela uvijek aktualne.- pojašnjava Zrinka Starac

 

Nolte_kuhinje_zadar_18 Kvaliteta i atraktivnost Nolte kuhinja uklopljenih u svaki kvadrat

 

-Pri odabiru crne valja pripaziti da se radi o većem prostoru ili prostoru otvorenog tlocrta te onom s velikim prozorima i mnogo dnevne svjetlosti.- dodaje Zrinka

 

Nolte_kuhinje_zadar_19 Kvaliteta i atraktivnost Nolte kuhinja uklopljenih u svaki kvadrat

 

Obišavši nekoliko stanova i sami salon Nolte primijetili smo kako su im se kuhinje točno u milimetar uklopile u svaki prostor. Kako se postiže takva preciznost te koje su još posebnosti ovih kuhinja, otkriva nam vlasnica Zrinka.

 

Nolte_kuhinje_zadar_2 Kvaliteta i atraktivnost Nolte kuhinja uklopljenih u svaki kvadrat

 

-Nolte kuhinje osim bogatog asortimana dekora, raspolažu i sa širokim rasponom dimenzija elemenata. Najčešći nedostatak tvorničkih kuhinja je ograničena dimenzija. Kod Noltea to nije slučaj, većina fronti se izrađuje i u nestandardnim dimenzijama. Tako primjerice možemo proizvesti i element širine 62 cm, te visine 55.5 cm. Nolte kuhinje su jedinstvene i po tome što im je svaki korpus zaštićen s dodatnom gumicom, kao dodatni dihtung koji ujedno služi i kao zaštita od prašine.  Kod okova, za nas su usporivači standardna oprema! Osim toga dizajn kuhinja obogaćen je raznolikim mogućnostima ugradbene rasvjete. Moguće ju je ugraditi ispod ormarića, u krov ormarića, kao i u bok. Također je moguća ugradnja i u profilu ručke, kao i u coklu. Osim rasvjete, ugrađujemo i utičnice u radnu površinu ili bočne stranice.-

 

Nolte_kuhinje_zadar_20 Kvaliteta i atraktivnost Nolte kuhinja uklopljenih u svaki kvadrat

 

Uz sve kupac na jednom mjestu oprema svoju kuhinju bijelom tehnikom proizvođača Bosh, Neff, Miele, Bora, Liebherr, Whirlpool, Faber, Elica, Blanco, Shock ili Franke.

 

 

Nolte_salon Kvaliteta i atraktivnost Nolte kuhinja uklopljenih u svaki kvadrat 

Posjetite Nolte salon svakog radnog dana od 09 do 20 h te subotom od 09-13 h na adresi Put Vukića 2.


gzd Kvaliteta i atraktivnost Nolte kuhinja uklopljenih u svaki kvadrat