Kvaliteta i atraktivnost Nolte kuhinja uklopljenih u svaki kvadrat

Nolte u Zadru
  • Foto: Andrijana Jurin

Zadarska kuhinjska scena odnedavno je bogatija za novi specijalizirani salon, riječ je o Nolte kuhinjama njemačke proizvodnje koje su već tri godine zaredom proglašene najpopularnijom markom kuhinja u Njemačkoj.

http://egradnja.hr/sites/default/files/2022-05/Nolte_kuhinje_zadar_12.jpg

Sve veći broj pristiglih narudžbi i referentnih objekata nakon svega godinu dana postojanja salona Nolte studio ( koji se nalazi u Zadru, na adresi Put Vukića 2) dokaz je da se spoj dobre ideje, kvalitetnog proizvoda i izvedbe, uz vrhunsku uslugu i poslijeprodajni servis uvijek isplate više.

http://egradnja.hr/sites/default/files/2022-05/Nolte_kuhinje_zadar_1.jpeg

Zrinka Starac, vlasnica salona otkriva nam kako je nakon višegodišnjeg iskustva rada u većim i manjim salonima jednostavno odlučila da želi otvoriti vlastiti salon i da će to biti Nolte.

Kvalitetna usluga, koju je vlasnica pružala svojim kupcima vrlo brzo se pokazala ključnom.

http://egradnja.hr/sites/default/files/2022-05/Nolte_kuhinje_zadar_13.jpg

Obišavši nekoliko stanova opremljenih u Nolte studiju, saznali smo da njihovi kupci, nakon što su jednom probali, nastavljaju opremati vlastite projekte isključivo ondje. Jedna je klijentica radosno najavila kako će Nolte opremati njezine nove projekte u najavi, dok ju drugi klijenti vrlo rado preporučuju svim svojim prijateljima.

http://egradnja.hr/sites/default/files/2022-05/Nolte_kuhinje_zadar_15.jpg

Pitam se: Dobro, pa što ja ovdje radim? Ovim ljudima uistinu ne treba reklama!?

Radi se o tome da su vlasnici Nolte salona svjesni toga da je sve ono pozitivno što se događa oko njih potrebno zabilježiti i to ne samo kako bi pridobili nove kupce, već i kako bi se postojeći mogli pohvaliti svojim prekrasnim kuhinjama i elementima u boravku i hodniku. Osim toga potrebno je najaviti i to da je od nedavno u ponudi i oprema za kupaonice te tako čitav stan sada možete opremiti ujednačenim tonovima.

http://egradnja.hr/sites/default/files/2022-05/Nolte_kuhinje_zadar_17.jpg

Kakve se kuhinje najčešće kupuju?

- Već nekoliko godina u trendu je siva u mat varijanti. Sve češće se kupci odlučuju i na hrabrije varijante crne u kombinaciji s dodatkom zlatnih ili brončanih detalja, dok su drvo i bijela uvijek aktualne.- pojašnjava Zrinka Starac 

http://egradnja.hr/sites/default/files/2022-05/Nolte_kuhinje_zadar_18.jpg

-Pri odabiru crne valja pripaziti da se radi o većem prostoru ili prostoru otvorenog tlocrta te onom s velikim prozorima i mnogo dnevne svjetlosti.- dodaje Zrinka

http://egradnja.hr/sites/default/files/2022-05/Nolte_kuhinje_zadar_5.jpeg

Obišavši nekoliko stanova i sami salon Nolte primijetili smo kako su im se kuhinje točno u milimetar uklopile u svaki prostor. Kako se postiže takva preciznost te koje su još posebnosti ovih kuhinja, otkriva nam vlasnica Zrinka.

 http://egradnja.hr/sites/default/files/2022-05/Nolte_kuhinje_zadar_5.jpg

-Nolte kuhinje osim bogatog asortimana dekora, raspolažu i sa širokim rasponom dimenzija elemenata. Najčešći nedostatak tvorničkih kuhinja je ograničena dimenzija. Kod Noltea to nije slučaj, većina fronti se izrađuje i u nestandardnim dimenzijama. Tako primjerice možemo proizvesti i element širine 62 cm, te visine 55.5 cm. Nolte kuhinje su jedinstvene i po tome što im je svaki korpus zaštićen s dodatnom gumicom, kao dodatni dihtung koji ujedno služi i kao zaštita od prašine.  Kod okova, za nas su usporivači standardna oprema! Osim toga dizajn kuhinja obogaćen je raznolikim mogućnostima ugradbene rasvjete. Moguće ju je ugraditi ispod ormarića, u krov ormarića, kao i u bok. Također je moguća ugradnja i u profilu ručke, kao i u coklu. Osim rasvjete, ugrađujemo i utičnice u radnu površinu ili bočne stranice.-

http://egradnja.hr/sites/default/files/2022-05/Nolte_kuhinje_zadar_8.jpg

Uz sve kupac na jednom mjestu oprema svoju kuhinju bijelom tehnikom proizvođača Bosh, Neff, Miele, Bora, Liebherr, Whirlpool, Faber, Elica, Blanco, Shock ili Franke.

http://egradnja.hr/sites/default/files/2022-05/Nolte_salon.jpg

Posjetite Nolte salon svakog radnog dana od 09 do 20 h te subotom od 09-13 h na adresi Put Vukića 2.

 

 

#Oznake

 

Materijali (tekstovi, fotografije, grafike i ostalo) na web stranicama egradnja.hr zaštićeno su intelektualno vlasništvo tvrtke T&S d.o.o. Zadar ili drugih pravnih osoba te su zaštićeni Zakonom o autorskim pravima. Ako želite naše materijale koristiti za edukacijske svrhe, slobodno nam se javite i rado ćemo vam izaći u susret.

 

Kvaliteta i atraktivnost Nolte kuhinja uklopljenih u svaki kvadrat

×
Podržite Naš Sadržaj
Jedinstvenim autorskim sadržajem približavamo vam priče o uspješnim projektima gradnje i uređenja objekata. Iza svake naše objave stoji dug proces prikupljanja informacija i uređivanja sadržaja, kojim vam želimo pružiti što više kvalitetnih objava uz ugodno iskustvo čitanja i profesionalne fotografije.
 
Ako vam se sviđa naš sadržaj i želite nas podržati kako bismo kreirali još više kvalitetnih priča za vaš užitak čitanja, podržite nas jednokratnom uplatom u željenom iznosu.
Podaci za popunjavanje virmana su sljedeći:
Broj računa: HR2524020061100040300
Poziv na broj: 00-100
 
Ako nas u ovom trenutku niste u mogućnosti podržati uplatom, podijelite link objave na vašim društvenim mrežama i nastavite čitati i pratiti stranice portala egradnja.hr
© 2024 T&S d.o.o.