tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Retro ili moderno? Ova kupaonica uklopit će se u svaki interijer!

11 godina s Vama!


Dizajnerica predlaže uređenje kupaonice

Retro ili moderno? Ova kupaonica uklopit će se u svaki interijer!

Autor: Ivona Kalapač, spec. struc. oec
Ivona_Kalapa Retro ili moderno? Ova kupaonica uklopit će se u svaki interijer!

24. 08. 2021. 1384
Artesi_ormari_koraljna_2 Retro ili moderno? Ova kupaonica uklopit će se u svaki interijer!
 FOTO by Eurotrade 90

Zastupnik Eurotrade90


Kupaonica je mjesto koje slovi za jednu od najvažnijih prostorija i upravo iz tog razloga potrebno je posvetiti posebnu pažnju njenom uređenju.


Mjesto našeg prvog koraka, kada se probudimo, a i onog posljednjeg prije spavanja trebalo bi biti ugodno i opuštajuće ili drugim riječima mala oaza mira. Osim estetski, kupaonica mora zadovoljiti funkcionalnošću, kako bi uvijek bila uredna i spremna za korištenje, a pritom će pomoći pomno birani i kvalitetni elementi u službi vlasnika. Kvalitetne materijale i elemente lakše je održavati i stoga je vrlo važno da oni služe korisniku, a ne korisnik njima.

 

Kupaonica za potpunu odobnost stanovanja

 

Pri opremanju kupaonice bitno je obratiti pažnju na detalje i birati visoko funkcionalne elemente koji služe svrsi, a i izgledu. Eurotrade 90 prodajno je mjesto, koje već 31 godinu krije mnoge kvalitetne elemente za opremanje kupaonica, ali i ostatak životnog prostora. Svojom atraktivnom ponudom uspijevaju zadovoljiti ukus i onih najkreativnijih klijenata, podižući kulturu stanovanja na jednu višu razinu, na onu koja se ne viđa svaki dan.

 

Kao takvi idealan su primjer maloprodaje gdje ćeteb sasvim sigurno pronaći sve za uređenje kupaonice, ali i ostalih prostorija. Uzevši za primjer njihovu ponudu, stvorila se idealna kupaonica koju ću vam predstaviti u nastavku teksta.

 

Dizajnerski prijedlog uređenja kupaonice

 

Dizajn_kupaonice_za_svaki_stil Retro ili moderno? Ova kupaonica uklopit će se u svaki interijer!

 

Dizajnerski gledano, stvaranjem balansa između dva različita tona dobiva se željeni osjećaj čistoće i reda. Koristio se popularni terrazzo, koji odiše razigranom notom, dok se s nježnim neutralnim zidnim pločicama ublažio njegov efekt. Rezultat je savršeni balans, kakav se traži u prostorima. Igrom zidnih i podnih pločica, kupaonskog ormarića i sanitarija nastala je prava dizajnerska oaza.

 

Krene li se od podne obloge, kako inače biva tijekom dizajniranja, prekrasne terrazzo pločice iz kolekcije Deconcrete, talijanskog brenda Ceramica Sant'agostino u boji De-Maxi Deco White, objasnile su zašto su apsolutni trend u uređenju kupaonica i kuhinja. Šarolikošću i isprepletenošću najistaknutijih boja, kao što su zagasito ciglana i plava boja s notom sive, postignut je traženi kontrast tople boje s hladnom.

 

Terazzo Retro ili moderno? Ova kupaonica uklopit će se u svaki interijer!

 

Pomoću kolekcije Deconcrete-a uspio se oživjeti bezvremenski beton s terrazzo uzorkom i uravnoteženost dizajna, boje i vitalnosti. Paleta boja, završne obrade i ukrasi, izgrađeni su sa specifičnim ciljem da ponude tehnički najsigurniju i estetski najzanimljiviju površinu za svaki prostor, bilo da se radi o javnom ili privatnom, unutarnjem ili vanjskom.

 

Svijetle_ploice_pau_uz_terazzo Retro ili moderno? Ova kupaonica uklopit će se u svaki interijer!

 

Yin ovom Yang-u definitivno su zidne pločice iz kolekcije Silkystone, čija je ponuda prepuna pločica s efektom porculanskog kamena. Kao takva se savršeno uklapa u boje terrazza.

 

S obzirom na jaki efekt terrazza, ostatak prostora dobro je ublažiti nježnom nijansom, stoga je Silkystone u boji Light savršen za ovu kombinaciju. Iako je ova zidna pločica terrazzu poslužila kao slikarsko platno, Silkystone Light itekako je umjetničko djelo za sebe. Svojim minimalizmom i prirodnošću prenijet će šarm živog materijala i unijeti tračak prirode u svaku kupaonicu. Posebnost ovog materijala je zapravo tekstura nijansiranih pruga kamena od vapnenca, koji je vizualno homogen ali itekako sofisticiran.

 

Jednostavan dizajn upotpunite jedinstvenim komadom namještaja

 

Artesi_ormari_koraljna_2 Retro ili moderno? Ova kupaonica uklopit će se u svaki interijer!

 

Artesi_dodatak_u_kupaonici Retro ili moderno? Ova kupaonica uklopit će se u svaki interijer!

 

Što je kupaonica bez savršenog ormarića? U želji da kupci dobiju funkcionalan i estetski dosljedan ormarić, talijanska tvrtka Artesi pobrinula se da u svojoj kolekciji Filo zadovolji upravo takvim kriterijima. Ormarić narančaste boje idealno je naglasio prostor i nastavio razigranost terrazzo pločica. Jednostavan je, elegantan, a opet ekskluzivan i prilagodljiv, zahvaljujući mnogim mogućnostima. Jedna od mogućnosti je bezvremenska jednostavnost otvaranja vrata sa sustavom push-to-open. Takav sustav otvaranja vrata idealno pristaje uz funkcionalni oblik kvake, koja uvažava svaki prostor, ostavljajući dojam izrade elemenata po mjeri.

 

Odgovarajućom tuš kabinom i kadom zaoključujemo priču o kupaonici

 

Ako se vole elementi ''po mjeri'' ,odnosno oni koji pristaju ovom prostoru, zavoljet će se i tuš kabina Box Doccia Run, koja izgleda baš kao da treba biti u ovoj kombinaciji kupaonice. Radi se o talijanskom proizvođaču Agha, vlasniku ovog prelijepog tuša crnog aluminijskog okvira, s integriranom ručkom iz kolekcije Box Doccia.

 

Agha_crni_tu_s_rukom Retro ili moderno? Ova kupaonica uklopit će se u svaki interijer! 

Tuš kabina kao ovakva sintetizira inovacije i poseban stil, koji će samo jednim posjetom ostati u svačijem sjećanju. Ono što ga upotpunjuje je tuš kada proizvođača Arblu iz kolekcije Pietra u bijeloj boji. Izrađena od cijenjenih prirodnih materijala kao što su minerali i smola, oblikovana je zahvaljujući različito teksturiranim kalupima ekskluzivnog dizajna, koji su u potpunosti izrađeni u preteči dizajna – slavnoj Italiji.

 

 

Arblu_tu_kada Retro ili moderno? Ova kupaonica uklopit će se u svaki interijer!

 

Onaj finalni ''touch'' u dizajniranju kupaonice je vaš ugodan boravak svaki put kada se nađete u njoj. Osim što će biti dizajnerska, pretvorite kupaonicu u vlastitu svojim najdražim detaljima i garantirano će postati svijetla točka vašeg doma.

 

Za više informacija o ponudi obratite se prodajnom centru Eurotrade 90  ili telefonom na broj +385 23 337 207 te mailom na info.eurotrade90(at)gmail.com


gzd Retro ili moderno? Ova kupaonica uklopit će se u svaki interijer!