tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Sve za razvoj kreative i uspješne poslovne sastanke na jednom mjestu

11 godina s Vama!


Zadarski Centar za kreativne industrije

Sve za razvoj kreative i uspješne poslovne sastanke na jednom mjestu

Autor: Andrijana Jurin

22. 11. 2021. 1571
multimedijalna_dvoranajpg Sve za razvoj kreative i uspješne poslovne sastanke na jednom mjestu
 FOTO by Inovacija

Nemojte zanemariti potrebe za edukacijom uživo, već organizirajte event ili seminar u kvalitetnom ambijentu.


Sve ono što Centar za kreativne industrije donosi zadovoljava više elemenata: poput idealne lokacije koja se jednostavno pronalazi, blizine autobusnog kolodvora u središtu svih gradskih pravaca i arhitekture koja izaziva divljenje.

 

Teretni lift kojim ćete dostaviti sve potrebne elemente u ostvarenju vašeg savršenog eventa, edukacije ili sastanka kao i prostor prilagođen ulasku za invalide te opremljen najmodernijom opremom za bezbrižnu organizaciju, smješten je u vrhunski opremljenom prostoru Centra za kreativne industrije.

 

Centar_za_kreativne_industrije Sve za razvoj kreative i uspješne poslovne sastanke na jednom mjestu

Zgrada Centra za kreativne industrije smještena je u središtu svih gradskih pravaca

 

Multifunkcionalna dvorana, dvorane za sastanke, IT dvorana i tonski studio novosti su koje na jedinstvenoj lokaciji u Zadru udovoljavaju većini poslovnih potreba kreativne industrije. Bilo da se radi o glazbenoj, video produkciji, arhitekturi, ali i drugim poslovnim prilikama čije sastanke i konferencije želite organizirati na visokom nivou, na jednom ćete mjestu pronaći prostor za više različitih modela organizacije.

 

dvorana_IT_2 Sve za razvoj kreative i uspješne poslovne sastanke na jednom mjestu

IT dvorana opremljena je kvalitetnim HP računalima 

 

'Centar tvori jedinstvenu, modernu, multifunkcionalnu poslovnu i edukacijsku infrastrukturu na odličnoj lokaciji u gradu Zadru koja nije postojala ne samo u Zadru i okolici, već je kao takva i jedina u Hrvatskoj. Ovakva infrastruktura omogućuje jedinstven sadržaj namijenjen poduzetnicima, ali i učenicima i studentima kao i svima koji se žele obrazovati ili ostvariti svoje poslovne ideje u području kreativne industrije.' - obrazložila je Katarina Colić, ravnateljica Centra za kreativne industrije.

 

ravnateljica Sve za razvoj kreative i uspješne poslovne sastanke na jednom mjestu

Katarina Colić, ravnateljica Centra za kreativne industrije

 

Najmodernija oprema i ugodni prostori za dnevni najam

 

Površina zgrade od 1560 m2, unutar svojih zidova sadrži više dvorana i mogućnosti za organizacijske potrebe kreativne industrije.

 

coworking_prostor Sve za razvoj kreative i uspješne poslovne sastanke na jednom mjestu

coworking dvorana

 

Dvorane za najam nalaze se na više razina. U podrumu je smješten zvučno izoliran tonski studio, u prizemlju zgrade tri dvorane za edukacije i sastanke. Na prvom katu je coworking prostor, a na posljednjem katu multifunkcionalna i ujedno najveća dvorana.

 

Multifunkcionalna dvorana diči se brojnim kvalitetnim značajkama

 

Modularnost je glavna prednost multifunkcionalne koncertne dvorane, koja je opremljena sustavom scenske rasvjete, audiosustavom i videosustavom. Čitava se površina poda može osloboditi i urediti prema potrebama određenog eventa. Kapacitet sjedećih mjesta je 140, a u pandemijskom razdoblju maksimalan broj dozvoljenih posjetitelja ne prelazi 60, dok je za stajaću varijantu moguće ići i do brojke od 200 ljudi, ali tek onda kad se isključe covid mjere.

 

multi._med._dvorana Sve za razvoj kreative i uspješne poslovne sastanke na jednom mjestu

Tonska režija u multifunkcionalnoj dvorani odvojena je od publike

 

Govornica, koja se nalazi na bini te tonska režija preko puta osnova su za odličan event na visokom organizacijskom nivou.

 

Sam naziv multifunkcionalna dvorana znači da obuhvaća više funkcija, s naglaskom na koncertnu i kongresnu svrhu prostora, a uz mogućnost organizacije kazališnih predstava. Zbog modularnosti jednostavno se organiziraju i moderne predstave s izvedbom na podu.

 

Kako dvorana posjeduje režiju izdvojenu u zasebnom prostoru, jednostavno se može namijeniti i za tonski studio. Osim toga dvorana se zbog visećih platna i rasvjete koristi i kao foto studio te svojom visinom i prostranošću pruža mogućnost za organizacijom manjeg filmskog seta ili seta za snimanje reklama.

 

Od gaminga do poslovne edukacije

 

It dvoranasmještena u prizemlju sastoji se od 14 stolova s HP računalima, koji su po komponentama dostatni za gaming edukaciju, ali i audio, video produkciju, adobe paket, programe za projektiranje i dizajn itd. Platno, projektor, usb i wireles postava, proširuju mogućnosti za kvalitetno organiziran seminar ili školu.

 

Na istom katu nalaze se dvije dvorane, spojive u jednu cjelinu, a namijenjene su edukaciji. Svaka ima svoje platno i projektor, gdje se može okupiti 30ak polaznika edukacije ili 15ak, ako se tako podijele.

 

dvorana_3 Sve za razvoj kreative i uspješne poslovne sastanke na jednom mjestu

 

dvorana_1 Sve za razvoj kreative i uspješne poslovne sastanke na jednom mjestu

 

Seminari, radionice, predavanja, sastanci , glavne su namjene kojima ova dvorana udovoljava. U trenutnoj situaciji nije zanemarivo ni to da se sve dvorane vrlo brzo i jednostavno prozračuju zbog velikih prozorskih površina.

 

Dodatne mogućnosti

 

Foto studio s platnima i kompletnom opremom dostupan je u multifunkcionalnoj, ali i edukacijskoj dvorani.

 

Nadalje, podrumski dio bogato je opremljen svim potrebnim elementima za snimanje, montažu, obradu i edukaciju. Važno je naglasiti kako studio za videomontažu posjeduje dvije međusobno povezane a fizički odvojene sobe, od kojih je jedna režijska za audio, a druga manja za montiranje videa.

 

tonski_studio Sve za razvoj kreative i uspješne poslovne sastanke na jednom mjestu

 

Oprema vrijednosti veće od 5 milijuna kuna garancija je kvalitete za organizaciju uspješnih evenata, snimanja i edukacija.

 

Zaista je širok spektar organizacijskih mogućnosti koje nova zgrada Centra za kreativne industrije nudi te je najbolje da direktnim upitom na mail info(at)inovacija-zadar.hr ili telefonski +385 23 627 890 provjerite te obrazložite vaše specifične potrebe i organizirate uspješan event.

 

Cjenik usluga


gzd Sve za razvoj kreative i uspješne poslovne sastanke na jednom mjestu