tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Za više dnevne svjetlosti

11 godina s Vama!


Novo iz VELUXA

Za više dnevne svjetlosti

gradimozadar.hr


13. 05. 2022. 897
Nova_generacija_VELUX_prozora_za_ravne_krovove_9 Za više dnevne svjetlosti

Savršen prozor za ravni krov za svaki projekt.


VELUX proširuje svoju ponudu prozora za ravni krov s modelima s ravnim i zakrivljenim staklom koji nude savršena rješenja za stambene zgrade. 

 

Elegantan i minimalistički dizajn osvojio je prestižnu nagradu za dizajn Red Dot, a nova generacija VELUX prozora za ravni krov sa staklom osim vrhunskog dizajna omogućava niz funkcionalnosti.  

 

Nova_generacija_VELUX_prozora_za_ravne_krovove_10 Za više dnevne svjetlosti

 

Prozori za ravni krov nove generacije pružaju više dnevnog svjetla i omogućavaju vlasnicima neometan pogled prema nebu. VELUX asortiman prozora za ravni krov nudi rješenja za sve potrebe: kupole bez ostakljenja za nestambene zgrade, napredna rješenja prozora za ravni krov s kupolom za stambene zgrade te prozore za ravni krov s ravnim ili zakrivljenim staklom za ljubitelje vrhunskog dizajna.

 

Jedna od najvećih prednosti nove generacije VELUX prozora za ravni krov su pokrovni element čije staklo ide od ruba do ruba i jedinstvena konstrukcija. Zahvaljujući njima površina za ulazak dnevne svjetlosti povećana je do 52%* u usporedbi s ranijim generacijama istog proizvoda. Novi je dizajn toliko besprijekoran da je varijanta prozora za ravni krov s ravnim staklom dobila nagradu Red Dot u kategoriji Dizajn proizvoda. 

 

Nova_generacija_VELUX_prozora_za_ravne_krovove_1 Za više dnevne svjetlosti

 

Proizvodi su dostupni u 7 različitih dimenzija, od 60x60 cm do 120x120 cm, ali tijekom godine VELUX će svoj asortiman proširiti s proizvodima dimenzija 150x100 cm, 150x150 cm i 200x100 cm! Prozori za ravni krov savršeni su za krovove s nagibom od 0° to 15°, a osmišljeni su vodeći računa o majstorima, pa je ugradnja jednostavna i brza, zahvaljujući prethodno izbušenim rupama i i integriranim prihvatnicima za jednostavno podizanje prozora.

 

Osim toga, novi prozori za ravni krov imaju izvrsnu zvučnu izolaciju koja štiti od vanjske buke – do 42 dB, a dvoslojno ili troslojno izolacijsko staklo od kojih je unutarnje laminirano poboljšava energetsku učinkovitost. Izuzetno niska U-vrijednost prozora za ravni krov sa zakrivljenim staklom do 0,55 W/m²K i prozora s ravnim staklom do 0,60 W /m²K omogućuje smanjenu potrošnju energije i izvrsnu toplinsku izolaciju. 

 

Nova_generacija_VELUX_prozora_za_ravne_krovove_13 Za više dnevne svjetlosti

 

Svi novi VELUX prozori za ravni krov sa staklom dolaze u fiksnoj, električnoj ili, od rujna, u varijanti na solarno upravljanje, a kompatibilni su s velikim brojem dodataka za poboljšanje udobnosti u zatvorenom prostoru, uključujući diskretno postavljanje sjenila za zaštitu od vrućine ili energetska sjenila za zamračivanje koja onemogućavaju pregrijavanje prostora.

 

Iz asortimana VELUX prozora za ravni krov, moguće je odabrati kupole bez ostakljenja koje osiguravaju dnevno svjetlo bez odsjaja, optimalnu privatnost i izvrsnu zvučnu izolaciju. Kupole se lako održavaju, a odlične su za nenaseljene industrijske zgrade, poput skladišta, garaža, radionica.  

 

Nova_generacija_VELUX_prozora_za_ravne_krovove_5 Za više dnevne svjetlosti

 

Postoje i druge opcije za naseljene prostore: prozor za ravni krov s kupolom i izolacijskim staklom. Prozor se sastoji od visoko izolacijske PVC konstrukcije i dvoslojnog niskoenergetskog stakla.

 

Za više informacija o novoj generaciji VELUX prozora za ravni krov posjetite: https://www.velux.hr/  


gzd Za više dnevne svjetlosti