tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Stanovi na atraktivnoj mikrolokaciji u Zadru

11 godina s Vama!


Kvalitetna novogradnja sa svim potrebnim sadržajima

Stanovi na atraktivnoj mikrolokaciji u Zadru

Autor: Doris Dugić

07. 06. 2022. 2594
Stipevi_zgrade Stanovi na atraktivnoj mikrolokaciji u Zadru
 FOTO by Stipčević

Kontakt:

stipcevic(at)stipcevic.hr


M:+385 98 465 366
M: +385 99 836 8810



Stipčević d.o.o. vam uvijek stoji na raspolaganju!


Grade se dvije nove zgrade u Zadru za ugodan stambeni život, a investitor je Stipčević d.o.o.


U blizini glavne prometnice, u mirnoj i uvučenoj ulici i na parceli koja nije preizgrađena već građena sa mjerom, grade se odlični stanovi koji pružaju pravi komfor življenja. Novogradnja se nalazi na osunčanoj lokaciji u Zadru- put Bokanjca, u blizini trgovačkog centra Tommy, ljekarne i autobusne stanice te ostalih sadržaja gdje se pješke može obaviti većinu svakodnevnih stvari. Stambene zgrade su pozicionirane u okruženju zelenila, mira i tišine. Uređeni okoliš, zadovoljavajuća udaljenost od obližnjih zgrada i kuća, dječje igralište te dovoljan broj parkirališnih mjesta i pripadajućih garaža tek su neke od prednosti stanovanja u novoj gradnji.

 

lokacija Stanovi na atraktivnoj mikrolokaciji u Zadru

 

Parcela je kompletno ograđena i pružat će privatnost stanarima ponajprije zbog moderne opreme- rampe, koja se nalazi na samom ulazu. Stanovi su prozračni i posjeduju otvore s više strana, što pruža dojam stanovanja u kući. Dodatna prednost je ugrađen lift, koji direktno iz garaže vodi u vaše stanove kao i etažno plinsko grijanje koje se danas u novogradnji vrlo rijetko primjenjuje. Najviše će vas oduševiti je prekrasan pogled koji se pruža iz svakog dnevnog boravka orijentiranog prema suncu i moru.

 

Stipevi_zgrade Stanovi na atraktivnoj mikrolokaciji u Zadru

 

Smještaj stanova pruža osjećaj kao da se nalazite izvan grada, u svojoj privatnosti i zelenoj okolini, a ustvari se nalazite u širem centru grada. Ono čemu se doista danas teži, a još teže pronalazi.

 

MATERIJALI KORIŠTENI U GRADNJI

Armiranobetonska konstrukcija uz toplinsku izolaciju debljine 12 cm standard je kojim se postiže energetski razred A+. Stakla na otvorima su troslojna sa Low E zaštitom.

 

Novogradnja_Zadar_Belafua_Stipevi_7 Stanovi na atraktivnoj mikrolokaciji u Zadru

 

Estrih podovi debljine 12cm, pružaju odlične uvjete zvučne i toplinske izolacije objekta. U spavaćim sobama završno su postavljeni drveni parketi, a sanitarni prostori su opremljeni visokokvalitetnom keramikom i sanitarijama. PVC stolarija je 7- komorna s troslojnim lijepljenim strukturnim staklima punjenim argonom. Dosta se pazilo na termički faktor pa je tako puno pažnje posvećeno hidro i termo izolaciji. Termo izolacija krovišta je 20 cm u slojevima s parnim branama i svim protupožarnim elementima.

 

HIDROIZOLACIJA I ZVUČNA IZOLACIJA STANOVA

 

Kompletna hidroizolacija je rađena sa DRACO proizvodima. Podzemni dio je napravljen sa DRACO betonitnom membranom od ekspandirane gline, dok je ostatak rađen sa ostalim DRACO proizvodima.

 

Novogradnja_Zadar_Belafua_Stipevi_1 Stanovi na atraktivnoj mikrolokaciji u Zadru

 

Nadalje, kako se ne bi prenosio zvuk s jedne etaže na drugu, u međukatnoj konstrukciji ugrađena je zvučna i termo izolacija.

 

Što vas je konkretno privuklo kod ove lokacije?

 

Konkretno, kod ove lokacije me privukla moja vizija tih objekata i parcele koja je tu već dugo stajala. Uvijek polazim primarno od sebe, odnosno hoće li to nekom odgovarati ili neće. Ja sam dosta izbirljiva osoba i onda gledam na način “ako se ne sviđa meni nije to to”. S tog aspekta uvijek polazim. Klijentela koja je slična meni- je moja ciljana klijentela.

 

Novogradnja_Zadar_Belafua_Stipevi_3 Stanovi na atraktivnoj mikrolokaciji u Zadru 

Smatram da imam neki “dar” da kada dođem na određen prostor, točno mogu vidjeti što bi na tom terenu sve moglo biti i kako bi se moglo realizirati. Primjerice, kad sam kupio ovu parcelu koja je pravilnog oblika od 2000 kvadrata, odmah sam vidio da mogu izgraditi dva objekta sa prostranim okolišem, gdje sam uključio i sve ostale elemente koji su nužni za komforan život. Dakle, sama veličina i oblik parcele meni dozvoljava da vizualiziram što se može napraviti.

 

Iako je bila dozvoljena gradnja tri objekta, moja je želja bila sagraditi samo dvije zgrade za ugodniji život. Tako da što se tiče ovih zgrada, jednostavno sam tu vidio kvalitetan prostor.

 

VAŽNOST UGRADNJE POSEBNE OPREME

 

Lokacija, okoliš, prostor i pogled, samo su neki od ključnih detalja koje trebamo vidjeti i razmotriti u momentu prije nego uopće odlučimo gdje graditi.

 

Osim vanjskih čimbenika, važni elementi svake novoizgrađene zgrade bi trebali biti lift i garaža. Smatram da je u današnje vrijeme lift osnovna stvar. Lift ne košta više kao što je nekada koštao. On je relativno za takav tip objekta jeftin, puno znači, a iznimno je tražen u zgradama. Primjerice, između dva slična objekta u kojem slučaju jedan nema lift, a drugi ima, zasigurno ćete odabrati ovaj s liftom. Nije jednako penjati se iz garaže na 3. etažu pješke ili liftom. U projektima izgradnje luksuznih vila, koje smo projektirali i gradili, do izražaja je uvijek dolazio maksimalni komfor i maksimalna kvaliteta. Zadnje vile su posjedovale 3 etaže i lift. Trenutno radimo stambenu izgradnju, ali je princip ostao isti.”- dodaje Valentino Stipčević.

 

Novogradnja_Zadar_Belafua_Stipevi_5 Stanovi na atraktivnoj mikrolokaciji u Zadru

 

VIŠE O STIPČEVIĆ D.O.O.

 

Valentino Stipčević je građevinski poduzetnik već 30 godina, a tvrtka Stipčević d.o.o. osnovana je 2000. godine. Posluju po cijeloj zadarskoj županiji i pokrivaju kompletne otoke, sve do Šibenika. Važnost kvalitetne gradnje stambenih i nestambenih objekata kao i ključne elemente što bi u današnjici svaka novogradnja trebala sadržavati, vrlo dobro zna ovaj investitor.

 

Tvrtka već 18 godina radi na održavanju javnih površina za grad Zadar. Kamene ulice koje su renovirane su isključivo njihov rad.

  • Forum- ugrađivanje kamena

  • Reprezentativni objekti- izvođenje kompletnih radova na rivama u: Jezerima, Starigradu, Jazinama, Mandrama, Pagu, Pakoštane, Filip Jakovu te još niz drugih objekata.

  • Radovi za Lučku upravu

 

Također, u posljednje vrijeme najčešće rade luksuzne vile i stambene zgrade.

 

Ako vas zanimaju neki od stanova u trenutnoj gradnji ili u drugoj zgradi čija je gradnja planirana na jesen 2022.godine, investitora možete slobodno kontaktirati na:

 

stipcevic(at)stipcevic.hr


M:+385 98 465 366
M: +385 99 836 8810

Stipčević d.o.o. vam uvijek stoji na raspolaganju!


gzd Stanovi na atraktivnoj mikrolokaciji u Zadru