tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Klub Cocomo napunio 30 godina i još uvijek oduševljava

11 godina s Vama!


Interijer klupa Cocomo u Novalji

Klub Cocomo napunio 30 godina i još uvijek oduševljava

gradimozadar.hr


18. 08. 2022. 1528
Cocomo_6 Klub Cocomo napunio 30 godina i još uvijek oduševljava
 FOTO by Cocomo

Iz ljeta u ljeto, punih je 30 godina klub Cocomo prisutan i postojan. Ovaj popularan noćni klub pružio je mjesto za zabavu nekoliko generacija mladih posjetitelja Novalje.


Smješten u blizini brojnih barova, loungea i restorana Cocomo je od prvog dana bio i ostao noćni klub. Ne radi se samo o noćnom klubu, već se i tijekom dana ondje možete opustiti uz kavu ili piće s ekipom. Baš je iz tog razloga posebno važno da interijer prostora odiše gostoljubivošću za dnevni ugođaj i istovremeno kreativnim interijerom potiče na zabavu u kombinaciji s igrom svijetla i glazbe u noćnim satima.

 

Cocomo_1 Klub Cocomo napunio 30 godina i još uvijek oduševljava

 

Klub ove godine obilježava jubilarnih 30 godina. Tijekom dugog perioda uspješnog poslovanja prosječno se svakih tri godine klub renovira, kako bi uvijek iznova bio atraktivno mjesto okupljanja mladih željnih zabave. Osim atraktivnosti, korištenjem kvalitetne opreme vlasnici ovog kluba žele ostati prepoznatljivo mjesto u kojem se mladi ugodno osjećaju. Sve je to bio više nego dovoljan povod za ugodan razgovor sa vlasnikom kluba Cocomo, Josipom Šonje.

 

Cocomo_2-1 Klub Cocomo napunio 30 godina i još uvijek oduševljava

 

Imate jako uspješan noćni klub a ipak se trudite držati korak s trendovima u uređenju, kako to? Da li i vaši kolege koji se bave ovim poslom imaju sličan pristup?

 

Pratimo trendove po svijetu i volimo biti u korak sa vremenom, ima kolega koji su u trendu i izvan trenda, a sve to ovisi o tome koliko se stvarno date u posao i najvažnije da volite i uživate u tome što radite.

 

Gdje pronalazite inspiraciju i s kim surađujete u osmišljavanju interijera?

 

Inspiraciju pronalazimo iz putovanja, u osmišljavanju interijera surađujemo sa dizajnerima i arhitektima.

 

Cocomo_3 Klub Cocomo napunio 30 godina i još uvijek oduševljava

 

Ove ste godine rupičasti zid bojali u crno i pritom ste koristili boje hrvatskog proizvođača Sitolor tvornica boja. Kako ste se odlučili raditi baš s hrvatskim bojama te kako ste zadovoljni rezultatom?

 

Tako je, ove godine smo također imali renovaciju te smo obojali zid u crno, koristeći Sitolor boje hrvatskog proizvođača. Jako smo zadovoljni, produkt je jako kvalitetan i dobar.

 

Hoćete li ponovno prilikom renovacije koristiti boje Sitolor tvornice boja?

 

Naravno, ono što je dobro, uvijek je dobro.

 

Kada planirate novu potpunu rekonstrukciju prostora? Imate li nekog proizvođača bez čijih materijala ne radite?

 

Potpunu rekonstrukciju našeg prostora napravit ćemo sukladno stanju na tržištu te prativši stanje u svijetu, sukladno čemu se prilagođavamo.

 

Cocomo_5 Klub Cocomo napunio 30 godina i još uvijek oduševljava

 

Glavne prednosti asortimana Sitolor tvornice boja

 

Ugostiteljski objekti spadaju u najzahtjevnije skupine kada je u pitanju unutarnje uređenje. Kada se radi o ličenju zidova, boja koja se nanosi mora na maksimalnoj razini zadovoljiti više kriterija, a to su pokrivnost, otpornost na pranje te kvaliteta i postojanost nijanse. Za takve površine Sitolor tvornica boja nudi nekoliko proizvoda među kojima se ističu:

 

  • Disperal - mokro periva boja koju uz to izdvaja i visoka pokrivnost i paropropusnost,  a može se nijansirati u najveći spektar nijansi. Idealna za sve površine koje se žele ukrasiti tamnim i intenzivnim nijansama, a zbog svojih svojstava odličan je izbor za sve opterećene zidne površine, te kupaonice i druge prostorije gdje se više zadržava vlaga.

  • Latex premium - boja periva deterdžentima i drugim uobičajenim sredstvima za čišćenje, a ujedno je prikladna za površine koje dolaze u dodir s hranom, također raspoloživa u najvećem spektru nijansi. Odličan izbor za kuhinje i slične prostorije.

  • Bojal premium - boja najveće pokrivnosti otporna na suho čišćenje, najprodavanija unutarnja boja u Sitolorovom asortimanu

  • Extra grund - 2 u 1 unutarnja impregnacija kao podloga gore navedenim bojama, koja se odlikuje extra visokom pokrivnošću i time mijenja prvi sloj boje - osim izvrsnih rezultata koji se posebno vide kod gips-kartonskih ploča ili kod ličenja preko stare intenzivne nijanse, štedi vrijeme i ubrzava radove.

 

Cocomo_7 Klub Cocomo napunio 30 godina i još uvijek oduševljava 

 

Klub Cocomo je prepoznao visoku kvalitetu hrvatskih proizvoda Sitolor tvornice boja te visoku podršku na prodajnim mjestima koji ih nude i nijansiraju prema željama klijenata.

 

U Novalji to je Trgovina Marko, koja se nalazi na adresi Obilaznica 46c, 53291, Novalja , a u Zadru Top Sistem na Benkovačkoj cesti 4.


gzd Klub Cocomo napunio 30 godina i još uvijek oduševljava