gradimozadar.hr   gradimozadar.hr   gradimozadar.hr  gradimozadar.hr 

Kamen Benkovac d.o.o.
Kamen Benkovac d.o.o.

Opis

Rezanje, oblikovanje i obrada kamena

Izrada jedinstvenog idejnog rješenja u skladu s kupčevim potrebama

INDIVIDUALAN PRISTUP
Djelatnici firme „Kamen Benkovac“ d.o.o. ozbiljno shvaćaju svoju zadaću da svakom kupcu pomognu oplemeniti njegov životni prostor te ga vizualno i estetski obogatiti na najbolji mogući način. Zato svakom kupcu pristupaju individualno, strpljivo i sa razumijevanjem, a nadasve s profesionalnošću. Pomno izabiru kamene proizvode iz širokog asortimana imajući na umu karakteristike arhitektonskog prostora svakog kupca.

IZLAZAK NA TEREN
Ukoliko je potrebno naši djelatnici izlaze na teren kako bi sagledali situaciju, provjerili o kakvom je prostoru riječ, izvršili uviđaj i izmjeru prostora. Na temelju sagledavanja i analize situacije te u dogovoru s kupcem, naši djelatnici sastavljanju jedinstvenu ponudu koja sadrži kombinaciju materijala, obrada i boja koje najbolje pašu osobnosti kupca i atmosferi koju želi postići u prostoru u kojem boravi. U animiranom slideru možete vidjeti neka od idejnih rješenja koja su naši djelatnici dogovorili zajedno sa kupcima.

„Nudimo jedinstveno idejno rješenje po mjeri kupca.“


Osiguranje prijevoza kamena i kamenih proizvoda

Kamen i kameni proizvodi nepogodni su za prijevoz u vlastitom angažmanu, posebno kada je riječ o velikim količinama i prijevozu na velike udaljenosti. Firma Kamen Benkovac ima niz poslovnih partnera prijevoznika, kao i ugovore sa poznatim logističko-špediterskim agencijama, kako bi svojim kupcima ugovorila i osigurala isporuku željenih proizvoda točno na traženu adresu u dogovoreno vrijeme, bilo da je riječ o isporuci na malene udaljenosti, u europske ili prekomorske zemlje.

„Osiguravamo isporuku željenih proizvoda točno na traženu adresu i u dogovoreno vrijeme.“


Ugovaranje ugradnje kamena

Da bi kupac bezbrižno mogao uživati u oplemenjenom prostoru, naša firma brine da mu osigura i profesionalnu ugradnju željenog kamena i kamenih proizvoda.
Ako je riječ o velikom poslu ugradnje kupac može izabrati neke od naših kooperanata, renomiranih izvođača radova. Ako je pak riječ o manjem opsegu posla na raspolaganju su ili profesionalni majstori za ugradnju s kojima surađujemo ili majstori firme Kamen Benkovac d.o.o.

„Ugovaramo i osiguravamo profesionalnu ugradnju željenog kamena za Vas!“logo_prozirna_pozadina Kamen Benkovac d.o.o.

 +385 1 2700 140
 WEB

Kontakt podaci

Adresa:
Karinska cesta 20
23 420, Benkovac
OIB:
30065206145

Tel:
+385 23 684-190
Email:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Website:

Lokacija

Pregledano: 1194
Objavljeno: 20.10.2017.
►Kamenorezački radovi