gradimozadar.hr   gradimozadar.hr   gradimozadar.hr  gradimozadar.hr 

PRODAJE SE SAMOSTOJEĆA KUĆA U MJESTU POTOČNICA POKRAJ NOVALJE SMJEŠTENA USRED ŠUME MEDITERANSKOG HRASTA, 110 m2

Cijena: 230.000,00 €
Približno: 1736500.00 kn
Šifra oglasa: 613
Objavljeno:
Pregledano: 1341

Osnovni podaci

Županija: Ličko-senjska
Grad/Općina: Grad Novalja
Naselje: Potočnica
Tip nekretnine: Nekretnine za odmor
Broj etaža: dvoetažni
Broj soba: 3-3.5 sobni
Površina: 110 m2
Godina izgradnje: 2012
Energetski razred: A  energ-cert PRODAJE SE SAMOSTOJEĆA KUĆA U MJESTU POTOČNICA POKRAJ NOVALJE SMJEŠTENA USRED ŠUME MEDITERANSKOG HRASTA

Opširnije

Kuća za odmor nalazi se u naselju Potočnica udaljenom 9 km od Novalje prema Lunu. Naselje je urbanistički planirano u autohtonoj šumi hrasta crnike, duž cijelog naselja omogućen je pristup moru stjenovitom obalom ili pješčanom plažom, a moguć je i vez manjih plovila. Vlasništvo 1/1, katastarski i gruntovno uknjiženo.

Sama kuća nalazi se na parceli od 565 m2, na 30 m n.v. udaljena cca 150 m od mora, s gornje etaže moguć je pogled prema moru. Kuća je koncipirana kao prizemna poluatrijska kuća uklopljena u zelenilo s izlaskom na prvu etažu – prohodnu djelom natkrivenu terasu.

Sastoji se od: ulaznog dijela sa stepenicama, tri spavaonice, dvije kupaonice, kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka, spremišta, natkrivene terase, te djelom natkrivene terase otvorenog tipa, te stepenica na gornju etažu na kojoj se nalazi velika prohodna terasa. Ostali dio ravnog krova moguće je zazeleniti ekstenzivnim zelenim krovom.

 

Ukupna površina zatvorenog dijela kuće je 95 m2, a otvorenih i natkrivenih terasa cca 60 m2, projektom je predviđen i bazen koji za sada nije izveden. Ukupna neto površina 110 m2.

Kuća je koncipirana kao moderna građevina, s prohodnom terasom i ravnim krovom ali je moguća jednostavna nadogradnja (izvedba drugačijeg kosog krova) sa znatnim povećanjem površine. Moguće je izvesti još kat i potkrovlje.

Kontakt

Kontakt osoba:
Telefon: +385 98 565 572
Objavljeno: 10.01.2018.

Kontaktiraj agenta:
Vaše ime(*)
Molimo upišite ime.

Vaše prezime(*)
Molimo upišite ime.

Želim da me se kontaktira:
Invalid Input

Vaš Email(*)
Molimo upišite valjanu email adresu.

Telefon(*)
Molimo upišite Tel/Mob.

Poruka(*)
Molimo upišite poruku.

Sigurnost(*)
Neispravan unos


ILI NAZOVITE
+385 98 565 572