tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Oprema bazena


Oprema bazena


Oprema bazena

Kontakt


Bazenska tehnika je srce bazena stoga je potrebno funkcionalno planiranje tehničkog sustava bazena. Uz kvalitetnu opremu iz zemalja EU i stručne djelatnike osiguravamo savršeno funkcioniranje tehničkog dijela bazena i osiguravamo visoku kvalitetu obrade vode. Uz standarnu opremu bazena možemo vam ponuditi i svu dodatnu opremu koja se nudi na europskom tržištu. 

Iz naše ponude dodatne opreme izdvajamo:

- uređaj za automatsku obradu vode
- uređaj za zagrijavanje vode u bazenu
- uređaj za protustrujno plivanje
- automatski robot-čistač bazena
- vodene masaže
- slapove
- LED rasvjetu
- tuševe


Ivano bazeniIvano bazeniIvano bazeniIvano bazeni
Ivano bazeniIvano bazeniIvano bazeniIvano bazeniIvano bazeniIvano bazeniBazenski pokrovi

Bazenske kupole su mobilna pokrivala bazena , napravljene su od dvoslojnog ili troslojnog polikarbonata i otporne su na udarce. Eloksirani aluminij tvori segmente kupole. Polikarbonat je dostupan u više boja, kao i aluminij nosača kupole. Niske kupole visine su 1.20 m, a visoke kupole visine su od 2.16 do 2.70 m.

k1 Oprema bazena
k2 Oprema bazenaAutomatizirane podvodne plutajuće rolade idealne su ako planirate novi bazen budući da se rolada može ugraditi u bazensku konstrukciju prilikom izgradnje. Dostupne su u više boja i pokrivaju skoro sve oblike bazena.
p4 Oprema bazena
p5 Oprema bazenaVanjske nadgradne rolade mogu se ugraditi u bilo kojem trenutku. Oklop rolade dostupan je u više verzija modernog dizajna (npr. izgled tikovine) koje su vrlo dekorativne uz Vaš bazen, a mogu poslužiti i kao sjedalica. Dodirom na daljinski upravljač imate bazen koji je za tren otvoren za kupanje ili zatvoren da smanji gubitak temperature preko noći. 
p6 Oprema bazenaBazenski prekrivači su proizvedeni od najjačeg PVC-a, a ojačani su aluminijskim nosačima. Rade se po mjeri, pojačani PVC spojevima. Ispunjavaju sve sigurnosne norme i osiguravaju vašu djecu od pada u vodu. Imaju patentiran sistem za namatanje i osiguravaju perfektan prekrivač za svaki bazen. Dostupni su u više boja i 3 različita modela.

p1 Oprema bazena

p2 Oprema bazena
p3 Oprema bazena
U ponudi su i solarne folije s uređajima za namatanje.
Ostali proizvodi: Ivano bazeni d.o.o.


06 Oprema bazena
Betonski bazeni

kn
Proizvođač: Ivano Bazeni