tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 FIBRANxps

11 godina s Vama!



FIBRANxps


FIBRANxps

Kontakt


Tirkizne toplinske izolacije od ekspandiranog polistirena proizvedene pod imenom FIBRANxps, ugrađene s osjećajem iskusnog majstora trajan su čvrst i učinkovit ENERGIJSKI ŠTIT čak i u okolnostima u kojima druge toplinske izolacije podbacuju.

Upotreba

FIBRANxps je specijalna toplinska izolacija koja se ugrađuje i u vlažnu okolinu te ispod ekstremnih opterećenja.

Proizvodi FIBRANxps, za toplinsku zaštitu u građevinarstvu i industriji, posjeduju tehničke karakteristike, oblik rubova te površine ploča, koje su prilagođene zahtjevima namjene.

 
FIBRANxps - specijalna toplinska izolacija
Tirkizne toplinske izolacije od ekstrudiranog polistirena FIBRANxps zbog izuzetnih su tehničkih karakteristika nezamjenljiv materijal u građevinarstvu. FIBRANxps se proizvodi sa ekološkim sustavima tako da zadovoljava zahtjeve ekološko prihvatljivih materijala u EU.

FIBRANxps - širok spektar upotrebe
FIBRANxps  stvara cjelovit energijski štit koji dugotrajno smanjuje utjecaj ekstremnih temperatura, a energetski je učinkovit i u vlažnoj okolini te održava čvrstoću kod dugoročnih opterećenja. FIBRANxps toplinsko izolacijske ploče upotrebljavaju se ponajprije u građevinarstvu, dok se u industrijsko izrađene elemente ugrađuju posebn oblikovane izolacije FIBRANxps.

FIBRANxps – pouzdan partner
FIBRANxps proizvodi imaju pravo na CE oznake jer su ispitani u skladu s europskim zakonodavstvom, a kvaliteta se proizvodnje redovito kontrolira u vlastitom laboratoriju.
FIBRAN-ovi stručnjaci brinu o kvaliteti i o razvoju novih proizvoda u skladu s potrebama tržišta.

U FIBRAN-u su za vas pripremili tehničke crteže, priručnike i softver za pomoć pri projektiranju, a naši su stručnjaci dostupni za savjete o gradnji energijskog štita suvremenih niskoenergetskih zgrada.



Ostali proizvodi: FIBRAN d.o.o