tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Tehnoplast Alubond višeslojni fasadni sustav

11 godina s Vama!



Tehnoplast Alubond višeslojni fasadni sustav


Tehnoplast Alubond višeslojni fasadni sustav


Kontakt


''TEHNOPLAST'' sustav podkonstrukcije omogućuje izradu samoventilirajućih fasada uz korištenje raznih tipova dekorativnih umjetnih ili prirodnih obloga. Također, s ovim sustavom, moguće je izvesti obloge od neprozirnog stakla, ili fotonaponske obloge kao i obloge namijenjene multimedijalnim i interaktivnim fasadama.

Alucobond (ili alubond) fasadni sustavi, sastavni su dio proizvodnog programa TEHNOPLAST PROFILI d.o.o.

Alucobond je višeslojni, kompozitni sendvič-materijal novije generacije i ima zantnu primjenu u građevini, energetici, oglašavanju, itd. Odlikuje se dobrim izolacijskim svojstvima i lijepim izgledom. Vodonepropusan je, lagan i jednostavan za montažu. Osnovni alucobond se sastoji od tri sloja. Vanjski slojevi su od aluminija debljine 0.5mm, a unutarnji sloj je od plastične ispune čije debljina može varirati od 2 do 5mm.

MONTAŽA

Montaža alucobond kazeta je jednostavna. Princip montaže se najbolje vidi na spoju rubova četiri alubond kazete, pri čemu su samo dvije presječene. Nakon što se postave elementi podkonstrukcije na zid, u žljebove vertikalnog nosivog profila 700.003 ubacuju se nosači kazeta. Za lijevu stranu 789.004, odnosno 789.003 za desnu stranu kazete. Nosači kazeta se pozicioniraju i učvršćuju na vertikalnom nosaču pomoću vijka. Kazeta se prisloni na vertikalni nosač, pritisne se dolje i kopče kazete jednostavno sjedaju u žljebove nosača. Žljebovi nosača imaju plastične umetke koji omogućuju čvrsti spoj između nosača kopče i same kopče, i usput reduciraju vibracije kazete nastale udarima vjetra.



Proizvođač: Tehnoplast Profili d.o.o.

Ostali proizvodi: Tehnoplast profili & Palijan d.o.o.

Sustav samoventilirajućih fasada
nh_bvhjvchh Tehnoplast Alubond višeslojni fasadni sustav
Tehnoplast tehnologija montažne kamene fasade
Sustav samoventilirajućih fasada
kn
Proizvođač: Tehnoplast Profili d.o.o.