gradimozadar.hr   gradimozadar.hr   gradimozadar.hr  gradimozadar.hr 

Prostor-Split d.o.o.
Prostor-Split d.o.o.

Opis

PROSTOR-SPLIT d.o.o. urbanizam, projektiranje, izvođenje i usluge

 
PROSTOR-SPLIT d.o.o.
osnovan je 1994. godine.
Do danas je tvrtka izradila velik broj raznovrsnih projekata, od kojih je znatan broj i realiziran. 

Njeguje autorsku arhitekturu i originalne oblikovne vrijednosti, poštivajući pravila struke, te uvijek vodeći računa o zadovoljenju želja investitora i korisnika objekta. 
Ravnotežu između kvalitete i ekonomičnosti postiže uskom suradnjom s mnoštvom stručnjaka i konzultacijama s specijalistima na pojedinom polju interesa.
Ostvarili su veliki broj obiteljskih kuća duž cijele obale za koje izrađuju projekte prilagođene potrebama investitora i datostima lokacije, od posve jednostavnih zahtjeva, pa do kompleksnih modernih vila s inteligentnim sustavima.

Arhitekti iz tvrtke projektirali su veliki broj projekata uređenja luka, obala i kupališta, počevši od spliske Matejuške, dijela rive u Starom gradu na Hvaru, Supetar, Pučišća na Braču, Kaštel Lukšić, Kaštel Stari, ACI Rovinj, kupališni objekt Bonj – Stari Grad na Hvaru, Rogač na Šolti i dr.

Poseban afinitet imaju i prema uklapanju novih objekata u postojeće gradske jezgre koje su pod zaštitom, poštujući tradiciju i karakteristike ambijenta. 

 

PROJEKTNI TIM 

Edo Šegvić dipl.ing.arh.
(Arhitektonski fakultet Zagreb 1973.)

Ovlašteni arhitekt A791

Ovlaštenje Ministarstva kulture za obavljanje poslova zaštite i očuvanja kulturnih dobara u zaštićenim gradskim područjima

 

ARHITEKTURA
Dobitnik osobne Nagrade Grada Splita 2008. za djelovanje na području arhitekture.
Projektira sve vrste javnih, poslovnih i stambenih građevina, izrađuje projekte uređenja terena i interijera, te vrši projektanski nadzor. Posjeduje dugogodišnje iskustvo na izradi projektne dokumentacije za rekonstrukcije i dogradnje građevina u staroj gradskoj jezgri. Sudjeljuje na nizu arhitektonskih natječaja kao sudionik ili član ocjenjivačkog suda / tehničke komisije.

GRADITELJSKA BAŠTINA
Poseban interes za pučku arhitektura Dalmacije i njene fenomene kroz istraživanje i dokumentiranje starih metoda tradicionalne gradnje kamenom.

CRTEŽI
Njeguje tehniku prostoručnog crtanja kroz idejne skice, te detaljne trodimenzionalne prikaze građevina i uklapanje u ambijent.

 

SPISATELJSTVO
Izdane su mu tri knjige: 
Biblijski vrt Stomorija (2003.), 
naš dil Mediterana (DAS i Naklada Bošković, 2007.), dvi tri fete Matejuške (Društvo prijatelja kulturne baštine, 2013.) kao i čitav niz eseja o fenomenima gradnje u Dalmaciji u mnogim publikacijama.

KARIKATURA
Objavio veći broj karikatura, održao dva tečaja crtanja karikature za djecu.
Izdana mu je i zbirka karikatura Bartul (Napredak,2008.)

 Duje Šegvić dipl.ing.arh.
(Arhitektonski fakultet Zagreb 2006.)

Ovlašteni arhitekt A3511

Ovlaštenje Ministarstva kulture za obavljanje poslova zaštite i očuvanja kulturnih dobara u zaštićenim gradskim područjima

 

ARHITEKTURA
Zanat je nakon diplome 5 godina kalio kod akademika Dinka Kovačića, prvo kao suradnik, pa zatim i kao odgovorni projektant. Projektira sve vrste javnih, društvenih i stambenih građevina, te vrši projektanski nadzor. Sudjelovao je kao autor u nizu arhitektonsko urbanističkih natječaja.

PRODUKT DIZAJN
Bavi se svim vrstama produkt dizajnom, od ambalaža proizvoda, namještaja, pa do urbane opreme, od dizajna za masovnu proizvodnju, malih serija, pa do unikatnih proizvoda.

VIZUALIZACIJE
Stekao je bogato dugogodišnje iskustvo rada na 3D vizualizacijama. Izrađuje sve od 3D 'skica' do realističnih kompjuterskih prikaza- rendera, te sve vrste fotomontaže. Bavi se i fotografijom.

ILUSTRACIJA
Ilustrirao je nekolicinu knjiga, izradio preko 300 ilustracija za razne namjene. Specijalist za maskote. Više na www.ilustrator.hr

GRAFIČKI DIZAJN
Bavi se grafičkim dizajnom u svim područjima. Od logotipa i knjige grafičkih standarda, plakata, naljepnica, majica, prospekata, naslovnica knjiga, do multimedijalnih sadržaja, pa čak i kompjuterskih igrica.

LOGO_PROSTOR Prostor-Split d.o.o.


 +385 1 2700 140
 WEB

Kontakt podaci

Kontakt osoba: Duje Šegvić

Adresa:
Križeva ulica 49
21000, Split
OIB:
37510186057

Tel:
021 394 885
Fax:
021 394 885
Email:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Website:

Lokacija

Pregledano: 1252
Objavljeno: 29.12.2016.
►Arhitekti i dizajneri