tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Trening kamp ZAGREBello

11 godina s Vama!



Trening kamp ZAGREBello


Sportski centar je smješten uz rijeku Savu te se sastoji od 4 nogometna igrališta, trening centra i zgrade s svlačionicama, dvoranom, prostorima uprave i hotelom za sportaše.

Zgrada je projektirana kao energetski učinkovita te je primijenjen sustav podnog grijanja i hlađenja s plinskom kotlovnicom. Prostor dvorane je klimatiziran s klima komorom. Svi prozori u radnim i javnim prostorima zasjenjeni su pomičnim aluminijskim sjenilima. U sklopu Zagrebovog trening centra ZAGREBEllo, otvoren je i klupski kafić istoga imena. Klupski kafić je svojevrsni vremeplov,a posjetitelji imaju priliku vidjeti 50-ak fotografija iz povijesti NK Zagreba od 1919. godine do današnjih vremena. Kafić ZAGREBEllo svojim sadržajem mami poglede brojnih poklonika nogometa ne samo zbog svog unutrašnjeg uređenja, prostrane terase. Već i zbog činjenice da je dio sportskog kompleksa ZAGREBello, najsuvremenijeg i najmodernijeg sportskog kampa u Hrvatskoj i šire.

Za grijanje se koristi podno grijanje Uponor, sustav Classic 17. Ukupna površina podnog grijanja iznosi 3.274m2, a isporučeno je 12.450m cijevi Uponor PE-Xa 17mm. Ukupno je postavljeno 14 razdjelnika.




Ostali projekti: Uponor d.o.o.