tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Preuzmite besplatan primjerak gradimozadar.hr magazina ovog petka!

11 godina s Vama!

Preuzmite besplatan primjerak gradimozadar.hr magazina ovog petka!

Foto: gradimozadar.hr
Portal gradimozadar.hr predstavlja zimsko izdanje istoimenog magazina specijaliziranog za gradnju, arhitekturu, uređenje i energetsku učinkovitost
Podjela besplatnih primjeraka održat će se u petak, 23. prosinca, na Narodnom trgu od 9 do 13 sati. Svi građani moći će preuzeti svoj primjerak i na kiosku Hofman (Borelli 4).

Energetska učinkovitost i održivost najdjelotvorniji su načini postizanja ciljeva održivog razvoja, a kojim se to materijalima i tehnologijama ona postiže, pročitajte u temi zimskog broja – energetska učinkovitost i održivost.

O položaju sudskih vještaka i procjenitelja u Hrvatskoj razgovarali smo s Melitom Bestvinom, aktualnom predsjednicom EuroExperta.

Kako bi to izgledalo kada bi kompletan Poluotok postao pješačka zona, pročitajte u prijedlogu urbanista Vjekoslava Pavlakovića. Arhitektica Nera Nejašmić Kozina nastavlja svoje izlaganje problemom opustošenosti gradske jezgre van turističke sezone.

Kako to izgleda na istoj lokaciji tri puta projektirati potpuno nove kuće za tri različita investitora, doznajte u nesvakidašnjoj arhitektonskoj priči Duje Šegvića iz projektnog ureda Prostor-Split.

U novom broju predstavljamo i neke od noviteta najavljenih za nadolazeći BAU, vodeći svjetski sajam za arhitekturu, građevinske materijale i sustav.

Ovih blagdana čitajte gradimozadar.hr magazin
Publisher:
gradimozadar.hr