tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Nova zelena kolekcija Pantone 2017

11 godina s Vama!

Nova zelena kolekcija Pantone 2017

Foto: Bartoli Design
Nova kolekcija proizvoda Bartoli Design
Naslonjač meet me

BartoliDesign_MeetMe_armchair_Segis-Greenery-3_Small Nova zelena kolekcija Pantone 2017

Niz tapeciranih kvadrata zajedno sklopljenih različitim ravninama, povezanih čvrstom metalnom strukturom, čine snažan vizualni identitet naslonjača Meet me. Naslonjač se sastoji od prostrane i udobne stolice te širokog naslona za ruku, koji se također može koristiti za prijenosno računalo ili papir.

Sushi stol

BartoliDesign-Sushi-table-Kristalia-Greenery_Small Nova zelena kolekcija Pantone 2017

Sushi stol elegantan je komad namještaja, te je ujedno komad iz kolekcije fiksnih stolova koji se mogu proširiti. Već je dugi niz godina vrlo popularan zbog svog bezvremenskog stila, otpornosti i inovativnog dizajna. također je i vrlo svestran stol, a može se koristiti kao stol za blagovanje, uredski stol ili stol u konferencijskoj dvorani.

Joko stolica

BartoliDesign_Joko_chair_Kristalia_Greenery-1_Small Nova zelena kolekcija Pantone 2017

Kao rezultat višegodišnjih istraživanja Bartoli designa nastaje minimalistička stolica naziva Joko. Izazov je bio dizajnirati što jednostavniju moguću stolicu, a istovremeno izbjeći banalnosti. Posebnost ove stolice je jedinstveni, mekani, organski oblik površine koji se proteže od prednjih nogu preko sjedala i naslona do zadnjih nogu. Zadnje su noge postavljene pod kutom od 90º u odnosu na prednje noge.

Maxima

BartoliDesign-MaximaBD09F-Laurameroni-Greenery_Small Nova zelena kolekcija Pantone 2017

Dvostrani ormar od modularnih jedinica sastavljen iz nekoliko vrsta drveta i elemenata u boji, koje se izmjenjuju s praznim prostorom. Ovaj zanimljiv odnos između čvrstog tijela i transparentnosti, objedinjuje originalan estetski efekt igre svjetla i sjene, imitirajući igru sunčeve svjetlosti koja se filtrira kroz zgrade.
Publisher:
gradimozadar.hr