tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 DETALJNI PLAN MARASKA PARK NA JAVNOM UVIDU

11 godina s Vama!

DETALJNI PLAN MARASKA PARK NA JAVNOM UVIDU

Foto: Nenad Vertovšek
Javni uvid Prijedloga III izmjena i dopuna detaljnog plana uređenja zone parka i centralnih funkcija „Maraska park“
U prizemlju zgrade zadarske Gradske uprave na Narodnom trgu od 14. veljače traje Javni uvid Prijedloga III izmjena i dopuna detaljnog plana uređenja zone parka i centralnih funkcija „Maraska park“. Priložene izmjene i prostorni nacrti mogu se razgledati svaki radni dan od 9 do 14 sati sve do 24. veljače. Građani i svi zainteresirani mogu razgledati šest prostornih nacrta u razmjeru 1:1000 – prvi je Detaljna namjena površina koja razrađuje dijelove pretežno stambene površine, ugostiteljsko-hotelijerskih sadržaja (hotel), javnu zelenu površinu i sportsko-rekreacijsku zonu (kupalište). Slijedi Plan prometa s prijedlogom rekonstruiranih i novih prometnica, pomorsku infrastrukturu (šetnica i lukobran), te trafostanicu, parkirna mjesta i komunalnu infrastruktura.

Uvid01 DETALJNI PLAN MARASKA PARK NA JAVNOM UVIDU

Na javnom uvidu nalaze se i Plan vodoopskrbe i odvodnje, Uvjeti korištenja, uređenja i zelenih površina, Uvjeti gradnje i Plan parcelizacije. Dokumenti javnog uvida mogu se potražiti i na  Internet  stranici Grada Zadra
http://www.grad-zadar.hr/na-javnoj-raspravi-156/ 

mrežnoj stranici Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja
te Informacijskom sustavu prostornog uređenja
Posebno zanimanje građana vjerojatno će potaknuti i najavljeno Javno izlaganje koje će se održati 20.veljače (ponedjeljak)  u 10 sati  u Velikoj vijećnici Grada Zadra na Narodnom trgu.
Publisher:
gradimozadar.hr