tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Besplatna nadogradnja softwera progeCad

11 godina s Vama!

Besplatna nadogradnja softwera progeCad

progeCAD Hrvatska nudi svim inženjerima i dizajnerima mogućnost besplatne nadogradnje na trajnu licencu progeCAD 2018, čiji izlazak se očekuje do kraja svibnja ove godine
Promotivna upgrade kampanja počinje dana 15.03.2017. i trajati će sve dok nova verzija ne izađe. Svi kupci koji u promotivnom periodu kupe progeCAD ili AutoCAD LT dobiti će poseban popust te dodatno pravo na besplatnu nadogradnju na trajnu licencu progeCAD 2018.

progeCAD je najpovoljnija AutoCAD alternativa na tržištu sa preko 100.000 zadovoljnih korisnika. Razlog zašto su mnogi prešli na njega osim izuzetno povoljne cijene i vrlo dobrih funkcionalnosti je mnogo fleksibilniji način licenciranja. AutoCAD LT je danas moguće kupiti isključivo u obliku pretplate od 3 mjeseca do 3 godine, dok se trajne licence više ne prodaju. Trenutna akcijska cijena vremenski neograničene licence progeCAD od 1.976,00 kuna niža je od jednogodišnje cijene pretplate na AutoCAD LT, koja iznosi 2.760,00 kuna, dok puna verzija AutoCAD 3D košta godišnje jednog projektanta u Hrvatskoj isto kao i u Njemačkoj, a to je našim projektantima preskupih 10.750,00 kuna.

Nova verzija progeCAD 2018 uz DWG kompatibilnost ,te poznati vizualni izgled i način rada sličan AutoCAD-u donosi nove funkcionalnosti i poboljšanja. Zasada izdvajamo samo neke, kao što su novi module za renderiranje, import najnovijih GIS formata datoteka te nove mogućnosti rada sa slojevima i slikama. 

“Za sve projektante i inženjere rad bez CAD programa danas je nezamisliv. Iako je AutoCAD odličan program, u Hrvatskoj nije cjenovno dostupan većini naših projektanata. Naša misija je ponuditi kupcima izbor različitih CAD programa po najpovoljnijim cijenama. Upravo zato u ponudi imamo najveći izbor CAD programa, od kojih izdvajam progeCAD, AutoCAD, CADprofi i Nemetschek. Za većinu naših kupaca koji koriste 2D projektiranje progeCAD svakako predstavlja najbolju vrijednost za novac. Zadovoljstvo mi je što ga sada možemo ponuditi našim kupcima u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni po još nižoj cijeni uz besplatnu nadogradnju.” – izjavio je Jakov Soldić, voditelj prodaje progeCAD Hrvatska.
Publisher:
gradimozadar.hr