tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Novi Pevecov prodajni centar otvara u Zadru

11 godina s Vama!

Novi Pevecov prodajni centar otvara u Zadru

Pevec te zove!
U subotu 8. travnja u 8 sati Pevec za svoj kupce otvara prodajni centar na novoj lokaciji, Ulici 159. Brigade HV (bivši Baumax)
Novouređeni prostor na 10.000 četvornih metara nudit će više od 40.000 različitih artikala hrvatskih i inozemnih dobavljača, a na jednome mjestu Zadrani će pronaći sve za dom, vrt i hobi.

Za sve kupce na dan otvorenja Pevec je priredio poklone iznenađenja. Svaki kupac će biti nagrađen, a oni koji ostvare kupovinu u iznosu većem od 400 kuna dobivaju i besplatnu konzumaciju hrane i pića.

Cjelodnevni prigodni program, tijekom subote, dodatno će obogatiti večernji koncert Mladena Grdovića i klape Intrade koji će se održati u samom okruženju Pevec prodajnog centra s početkom u 18 sati.

Time će Pevec zaželjeti dobrodošlicu svim svojim vjernim kupcima, ali i onim potencijalnim koji će u novootvorenom centru zasigurno pronaći nešto za sebe.

Inače, Pevec posluje sa više od 20 prodajnih centara u 15 hrvatskih gradova. Vodeći je trgovački lanac u Hrvatskoj kada je riječ o prodaji neprehrambenih proizvoda.

Kompanija je dioničko društvo, osnovano 1990. godine i danas svojim prodajnim mjestima pokriva gotovo čitav teritorij Republike Hrvatske.

Zahvaljujući prepoznatljivosti  te posebnosti u odnosu na ostale prisutne trgovine neprehrambenih proizvoda, Pevec je visoko u svijesti kupaca i potrošača te se nameće kao prvi izbor za kupnju proizvoda za izgradnju, opremanje,  uređenje doma i vrta.

Prvi je hrvatski trgovački lanac tzv. trgovine „uradi sam“, a od ostalih se konkurenata izdvaja raznovrsnom i bogatom ponudom zahvaljujući odličnim poslovnim odnosima s 350 domaćih i stranih dobavljača.

Pevec te zove!
Publisher:
gradimozadar.hr