tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Otvoren Pevecov novi prodajni centar

11 godina s Vama!

Otvoren Pevecov novi prodajni centar

Foto: Iva Perinčić
U petak 07. travnja 2017 godine svečano je otvoren novi Pevecov prodajni centar u Zadru
Prilikom otvorenja novog Pevecovog centra u Zadru, kratko smo porazgovarali s Dijanom Jendrašinkin, Pevecovom direktoricom marketinga i korporativnih komunikacija.

Dijana_Jendrainkin Otvoren Pevecov novi prodajni centar
Dijana Jendrašinkin, direktorica marketinga i korporativnih komunikacija, Foto: Iva Perinčić

GZD: Prije tri godine u razgovoru s Vašim kolegama saznali smo kako namjeravate preseliti prostor Peveca na drugu lokaciju u Zadru, koja će biti bolja, ljepša i veća od postojeće. Sada kad se napokon to i ostvarilo, može se protumačiti da stvari nisu baš tekle glatko? Možete nam kazati nešto više o tome?
Kako je od jeseni 2016. godine došlo novo vodstvo u kompaniju zadalo si je ciljeve, a jedan od tih ciljeva je bio adekvatan prostor za Zadar i u kratkom roku uspjeli su riješiti nekoliko velikih projekata, među kojima su građevinsko zemljište u Puli, gradnja novog objekta u Bjelovaru, a između ostalog i kupovina adekvatnog objekta za grad Zadar i cijelu zadarsku županiju. Tim više zadovoljstvo je veće jer smo našli objekt koji zadovoljava svim našim potrebama, koji je velik 10000 četvornih metara i gdje na jednom mjestu možemo pokazati široku paletu i asortiman Pevecovih proizvoda.

zaposlenici_Peveca Otvoren Pevecov novi prodajni centar
zadarski će pevec zapošljavati 90 djelatnika, foto: Iva Perinčić

GZD: Da li će centar zadržati sve postojeće radnike iz prošlog centra, te hoće li biti novih zaposlenja?
Centar ne samo da će zadržati sve postojeće, već smo i zaposlili desetak novih djelatnika, te će u novom prodajnom centru biti ukupno 90 djelatnika.

GZD: Koliko će biti proširen asortiman i koje su još novosti ovog centra?
Imamo apsolutno svu ponudu koja može zadovoljiti žitelji Dalmacije, a specifično je da za trenutnu vrtnu sezonu nudimo više od 25000 različitih sadnica, te se kod nas može na jednom mjestu pronaći sve što je potrebno svim domovima za vrt. 

GZD: Pošto su među ostalim naši čitatelji građevinari, zanimat će ih koje ste novosti pripremili za njih?
Imamo izuzetno dobre odnose sa poduzetnicima koji kod nas kupuju na veleprodaji, pa im je ovo posebna prilika da kupuju u vrijeme kad smo otvorili trgovinu te kad imamo jako puno akcijskih artikala u ponudi.


Publisher:
gradimozadar.hr