tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Elegancija tuširanja uz najpreciznije silikonske mlaznice

11 godina s Vama!

Elegancija tuširanja uz najpreciznije silikonske mlaznice

Foto: Hansgrohe
PowderRain – nova tehnologija raspršivanja mlaza vode robne marke AXOR
Nadglavni tuševi AXOR-a odsad sadrže novitet – posebnu tehniku raspršivanja mlaza vode PowderRain koja, zahvaljujući desecima tankih mikro mlaznica, omogućuje potpuno vlaženje kože prilikom kojeg se mlazovi vode ne odbijaju od tijela. “PowderRain je ono najbolje što tuš može dati. Svilena kiša. Zaštitni plašt vode. Blag, mekan, no usprkos tome moćan. Poput zaštitnog plašta.” – opisala je visoku kvalitetu raspršivača Silke Giessler, voditeljica brand marketinga AXOR-a.

Implementacijom mikro raspršivača u tehniku raspršivanja, smanjile su se mlaznice - od 0.6 do 1.2 milimetra – promjer otvora na standardnim tuševima – do svega 0.35 milimetara, a upravo to je razlog zbog kojeg se na disk za raspršivanje može smjestiti veći broj mlaznica. Novi nadglavni tuš AXOR 350 1jet sadrži više od 1000 mlaznica koje pružaju jedinstven osjećaj tuširanja. Jan Heistergen, potpredsjednik proizvodnog menadžmenta Grupe Hansgrohe ističe kako su “mlaznice gušće raspoređene što pojačava ispiranje kože”.

AXOR_350_Overhead_Shower_Detail_Custom Elegancija tuširanja uz najpreciznije silikonske mlaznice

Količina, raspodjela, smanjenje veličine i proizvodnja silikonskih mlaznica rezultat su dubinske tehničke stručnosti, iskustva i preciznosti. Da bi se odredila idealna udaljenost i raspored mlaznica, njihovo ponašanje i stabilnost prilikom izloženosti vodenom tlaku, provedeni su brojni testovi. “Bilo nam je važno da razvijemo i konstruiramo alat koji nam dopušta preciznu proizvodnju diska za raspršivanje i njegovih mlaznica na mikrometarskoj razini,” naglasio je Jan Heisterhagen. PowderRain, dio novog AXOR ShowerHeavena 1200 ⁄ 300 4jet, AXOR 350 1jet nadglavnog tuša i AXOR ShowerPipea 800, nježan je, blag, no usprkos tome moćan. 

Na rang listi „Međunarodnog foruma dizajna (iF)“, a u konkurenciji najboljih svjetskih tvrtki za dizajn, Grupa Hansgrohe je s robnim markama AXOR i hansgrohe trenutno pozicionirana na visokom 6. mjestu. Tvrtka iz Schiltacha, specijalizirana za sanitarnu opremu, visoku je pozicioniranost među 2.000 kompanija osigurala s 1.040 bodova, čime je nadmašila brojne svjetski poznate marke poput Audija, BMW-a i Applea te ponovno potvrdila vodeću poziciju u sanitarnoj industriji.
Publisher:
gradimozadar.hr