tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Promocija jesenskog gzd magazina

11 godina s Vama!

Promocija jesenskog gzd magazina

Foto: gradimozadar.hr
Novi broj GZD magazina je izašao te će ga građani i posjetitelji Zadra moći preuzeti na Narodnom trgu 15.09. i 16.09. u periodu od 10.00 - 12.00 h
Gzd magazin izlazi tri puta godišnje već tri godine, te besplatno stiže na adrese svih zainteresiranih čitatelja, a prvi ga kao i svih dosadašnjih godina dobivaju građani i ostali posjetitelji Zadra.

Kako se od samog početka gradimozadar.hr portal i gzd magazin profilirao stručnim temama, upravo to je prepoznala i najvjernija publika; građevinari, arhitekti, te svi ostali sudionici u graditeljskom procesu.

Ovo jesensko izdanje donosi razgovore sa Sveučilišnim profesorima i drugim stručnjacima s područja graditeljstva, urbanizma, arhitekture i krajobrazne arhitekture, koji kao i obično pružaju stručne savjete ali i relevantne informacije o vlastitim projektima. 

Prenosimo i razgovor sa dva inozemna sugovornika, projektantom Fun parka Mirnovec, Francom Barazzonijem, te talijanskim investitorom u Hrvatsku Gianandrea Babinijem.

Na stranicama magazina naći čete i zaključke sektora građevinarstva koji prenose stvarne potrebe ovog već duže vrijeme ugroženog sektora.

Osim razgovora i tema, sadržaj oglašivača čitateljima će također pružit bitne informacije i pomoći pri planiranju građevinskih projekata. 

Za kraj tu je i redoviti isječak iz knjige Graditeljstvo Zadra, autorice Marije Stagličić.

Pozivamo sve zainteresirane da dođu po svoj primjerak na Trg, a oni koji ne dospiju moći će preuzeti magazin putem kioska Hofman u ul. Boreli 4 (između zgrade Suda i 4 kantuna). Magazin će idući tjedan stići i na adrese čitatelja.
Publisher:
gradimozadar.hr