tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Piuarch potpisuje novi dizajn koncept store-a Yamamay

11 godina s Vama!

Piuarch potpisuje novi dizajn koncept store-a Yamamay

Foto: Matteo Piazza
Jedna od najpopularnijih arhitektonskih tvrtki u svijetu mode Piuarch uređuje i novi koncept store ženskog donjeg rublja Yamamay
Spoj Yamamaya i Piuarch-a rezultirao je strastvenom željom za dodatkom svježine glamuroznoj talijanskoj kolekciji donjeg rublja; imidž koji će odražavati filozofiju brenda baziranu na konceptu prozračnosti, mekoće, sjaja geometrije i simetrije u dinamičnom i inovativnom iskustvu kupovine, koja će se potom primjeniti na više od 1300 dućana otvorenih u posljednjih 20 godina u Italiji i diljem svijeta.

Piuarch_Yamamay_8_Matteo_Piazza_preview Piuarch potpisuje novi dizajn koncept store-a Yamamay

Piuarch je startao s temom leptira, ekstremno lijepom japanskom vrstom, koja je poslužila kao inspiracija za ime i identitet branda, stilizirajući ga trostrukim uglovima koji postavlja obrazac za polazišnu točku u dekoriranju koncepta novog dućana.

Piuarch_Yamamay_3_Matteo_Piazza_preview Piuarch potpisuje novi dizajn koncept store-a Yamamay

Koristivši ga kao ponavljajući simbol na zidnim tapetama, ogledalima pa čak i na metalnim ekranima s laserskom obradom, novi motiv definira pozadinu izloženih proizvoda, a zahvaljujući apstraktnoj kvaliteti naglašava axiom lakoće, geometrije i simetrije.

Piuarch_Yamamay_4_Matteo_Piazza_preview Piuarch potpisuje novi dizajn koncept store-a Yamamay

Samostojeći namještaj u središtu prodajnog prostora metalne je strukture s drvenim ladicama za maksimalnu udobnost. Stakleni završeci mogu poslužiti kupcu i kao izložbena polica za izlaganje i odabir proizvoda.

Piuarch_Yamamay_7_Matteo_Piazza_preview Piuarch potpisuje novi dizajn koncept store-a Yamamay

Sve je bazirano na harmoniji i protočnosti prostora, u limitiranoj paleti boja od bijele, slonovače do svijetlo sive i zlatne; dijelovi zida na kojma nisu izloženi proizvodi ožbukani su bijelom bojom, baš kao i police na kojima se nalazi prilagodljiva rasvjeta također bijele boje. Pod je u istoj boji sa velikim pločicama koje kombiniraju terazzo efekt sa delikatnim geometrijskim mramornim insertacijama.

Piuarch_Yamamay_9_Matteo_Piazza_preview Piuarch potpisuje novi dizajn koncept store-a Yamamay

Rezultat je svijetao, prozračan, udoban prostor inspirian dobrodošlicom koja kupca potiče na privrženost zbog doživljaja koji objedinjuje dizajn interijera, proizvoda i ekstra usluge.
Publisher:
gradimozadar.hr