tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Otkrijte pravu snagu povrća i voća

11 godina s Vama!

Otkrijte pravu snagu povrća i voća

TEFAL ULTRABLEND BL936E

Zdravlje uz Tefal Ultrablend BL936E

Zima je dugačka, a proljeće čeka na vratima. U zimi nam je izuzetno bitno uzimati što više vitamina i minerala kako bi nam se tijelo oduprlo gripi, virozama i prehladama.

No, u proljeće je organizam iscrpljen od zime, manje kretanja i boravljenja na svježem zraku, uglavnom teške i masnije hrane i stoga nam je potrebno mnogo više povrća i voća koje ćemo uz pomoć Tefal novog blendera pripremiti na mnogo zanimljivih načina. Uz pomoć novoga Tefalovog Ultrablend blendera možemo pripremati ukusne i zdrave obroke za cijelu obitelj. 

Ultrablend blender zahvaljujući motoru snage 1500W s 45.000 okretaja u minuti, 1.5 puta je brži od klasičnog blendera (Tefal Double-click blendera). Izuzetno jak uređaj kvalitetno će usitniti sve voće i povrće. Uz Tripl'Ax Pro tehnologiju sa 6 noževa i snažnim motorom napitci će biti kremasti i bogati okusom. Šest automatskih programa i ručno upravljanje blenderom nude izuzetno mnogo mogućnosti  za pripremanje raznih vrsta voćnih, povrtnih i kombiniranih napitaka.

Zahvaljujući tim programima možemo pripremiti vruću juhu, smoothie, drobiti led, pripremiti sorbeto, usitniti orahe, bademe i ostale namirnice koje je potrebno usitniti. Plastična posuda kapaciteta 2l izrađena je  od Tritan plastike. U njoj se mogu pripremiti ukusni domaći sokovi, juhe, umaci i ostali raznovrsni pripravci, a posuda niti od jednog pripremljenog obroka neće preuzeti miris.

02_TEFAL Otkrijte pravu snagu povrća i voća

Tefal Ultrablend BL936E ujedno svojim kupcima  na raspolaganje daje i vrhunski recept za energetski napitak.

Sastojci

1 mango
½ klementine
1 žlica marmelade od marelice
100 ml svježe iscijeđenog soka od naranče (iz tetrapaka)
Za dekoraciju: 4 lista metvice

 03_TEFAL Otkrijte pravu snagu povrća i voća

Priprema

Ogulite mango, uklonite mu košticu i narežite ga na male komadiće (trebali biste dobiti oko 125 g mesa od manga). Ogulite klementinu i razdijelite ju na kriške. Stavite mango, klementinu, marmeladu od marelica i sok od naranče u blender i miksajte 30 sekundi na brzini 2. Ulijte smjesu u čašu.

Stavite listove metvice u blender i 6 puta pritisnite tipku za sjeckanje na brzini 2. Posipajte metvicu na pripremljeni napitak i poslužite.

Nastavite kombinirati napitke uz Tefal Ultrablend BL936E i stvarajte vlastite recepte pa ih ponudite svojim ukućanima i prijateljima. Uživajte u posljednjim mjesecima zime i spremni dočekajte proljeće.

Publisher:
gradimozadar.hr