tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Na ovogodišnjem sajmu IFAT nastupa devet hrvatskih kompanija

11 godina s Vama!

Na ovogodišnjem sajmu IFAT nastupa devet hrvatskih kompanija

Foto: IFAT
Svjetski vodeći stručni sajam za vodu, otpadne vode, gospodarenje otpadom i sirovinama održava se u svibnju
IFAT - Svjetski vodeći stručni sajam tehnologije za zaštitu okoliša u 2016. godini posjetilo je čak 1333 ljudi iz Hrvatske, te će ove godine 14. - 18. svibnja 2018. na sajmu stupiti čak devet hrvatskih kompanija, javljaju iz tvrtke Belimpex, koja im pomaže u organizaciji nastupa: 

- CWG d.o.o.

- Eco Mobile d.o.o.

- Gumiimpex-GRP d.o.o.

- Gumix Elastor d.o.o.

- HYDROMAT d.o.o.

- IND-EKO d.o.o.

- Metalska industrija Varaždin d.d.

- RASCO d.o.o.

- TEHNIX d.o.o.

ifat1_1957101572 Na ovogodišnjem sajmu IFAT nastupa devet hrvatskih kompanija

Inače IFAT je br. 1 inovacijska platforma i mjesto susreta cijelog sektora. Sa dva nova izložbena paviljona sajam će pokriti 260.000 m², a posjetitelji mogu doživjeti spektakularne i inspirativne demonstracije strojeva i vozila uživo. Popratni program sajma pokriva širok spektar interesantnih prilika za networkingom, dijeljenjem znanja i razmjenom mišljenja. Na stručnim predavanjima i panel diskusijama stručnjaci raspravljaju o trenutnim temama vezanim za ovaj sektor.

ifat3_440070208 Na ovogodišnjem sajmu IFAT nastupa devet hrvatskih kompanija

Ponuda sajma:
● Hidraulički inženjering i sigurnosne konstrukcije ● Izgradnja postrojenja za obradu vode i otpadnih voda ● Sustavi vodoopskrbe i odvodnje ● Mehaničko inženjerstvo i postrojenja za upravljanje vodama ● Gospodarenje otpadom i recikliranje ● Čišćenje cesta, održavanje i zimska služba ● Proizvodnja energije iz sekundarnih sirovina i otpadnih materijala ● Recikliranje otpadnih voda ● Sanacija zagađenih područja i obrada tla ● Edukacija, istraživanja i tehnologije za sektor recikliranja ● Obrada i ekstrakcija otpadnih plinova iz zraka, kontrola onečišćenja zraka ● Analiza i laboratorijska tehnologija za obradu voda i njihovo recikliranje

ifat4_883659131 Na ovogodišnjem sajmu IFAT nastupa devet hrvatskih kompanija

Više: Belimpex

Raspored sajma: trade-fair-venue Na ovogodišnjem sajmu IFAT nastupa devet hrvatskih kompanija
Publisher:
gradimozadar.hr