tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 ARCHICAD - pređite na BIM bez muke

11 godina s Vama!

ARCHICAD - pređite na BIM bez muke

Foto: 3dart
Projektirajte u BIM-u već danas!
Kako se čini, BIM iz godine u godinu postaje sve bliže tome da postane standard za projektiranje u arhitekturi, jer zašto bi itko radio svoj projekt u 2D alatu, pa ga prenosio u 3D, kad se pomoću alata kao što je ARCHICAD čitav projekt može modelirati u pravom 3D-u brže, lakše i efikasnije.

Situacija na svjetskom tržištu odraz je stanja: BIM projekti su obavezni u SAD-u, Aziji, a od 2020 kao obavezne uvest će ih i EU (da, i Hrvatska).
Drugim riječima, nije pitanje trebate li kupiti BIM software, već koje ćete odabrati. Za početak, pogledat ćete usporedne testove na internetu i otkriti kako je ARCHICAD značajno bolje balansiran, uspješnije koristi računalne resurse i bolje barata modelima. Na jednoj je demonstraciji paralelno otvaran veći broj raznih BIM projekata u raznim softverima i jedino je ARCHICAD ostao aktivan, dok su se svi drugi zagušili već nakon manjeg broja otvorenih projekata.


Lakše unosite izmjene

Ako ste ikada zbog izmjene dimenzija jednog prozora izgubili cijeli dan ili tri, veselit će vas da u ARCHICADu izmjene unosite jednom, na jednom mjestu, a one se dalje propagiraju same. Ne morate više unositi izmjenu  u tlocrtu, na fasadi, u planu oplate, u 3D-u, u detalju, i tako cijeli dan.


Betoni se računaju sami


Dobro, ne baš sami od sebe, već kliknete i dobijete izračun u sekundi - i ne samo za betone, već i za površine za žbukanje, kade, umivaonike ili bilo koji drugi izračun

Nema pretplate

Jednom kupite i platite ARCHICAD i on radi na svakom računalu koje imate: Windows, Mac - bitno je da imate svoj USB ključ. Godišnje održavanje možete i ne morate uzeti ako želite update na novu verziju svake godine, te tehničku podršku.

Pluginovi su povoljniji

Kupovinom licence dobivate i MEP modeler plugin za modeliranje instalacija vode i odvodnje, strojarstva i struje vrijedan 1.400,00 kuna + pdv, a tu su i druge pogodnosti kod kupovina pluginova - pitajte hrvatskog ARCHICAD zastupnika.


Cinerendajte novih 600 modela besplatno


Svaka ARCHICAD licenca u vašu će bazu 3D modela donijeti 600 novih Cinerender asseta potpuno besplatno. Namjestite svoj projekt do u detalja - impresionirajte investitore.


Prezentirajte u hodu


ARCHICAD savršeno radi s BIMx 3D prezenterom - samo stisnete export i ne brinete za čišćenje, uređivanje, prilagođavanje modela. Dobijete gotovo 3d rješenje u kome možete lijepo prikazati svoj rad na raznim mobilnim uređajima.


Prilagođen za hrvatske arhitekte


ARCHICAD ima mjerne jedinice, materijale, kote, višeslojne konstrukcije i sve ostale elemente za rad uređene prema hrvatskim standardima, tako da možete samo sjesti i raditi bez borbe s internacionalnom verzijom softvera.

Iskoristite priliku - kupite Archicad do 14.6. uz popust od 30%
* uključuje trogodišnje održavanje i 4 dnevnu grupnu edukaciju za jednu osobu


Edukacija u Rijeci


Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na ARCHICAD 22 Road Show prezentaciju koja će se održati u Rijeci u četvrtak, 07.06.2018. u 17 h.

Lokacija: Društvo arhitekata Rijeka, Ivana Dežmana 2.

Novosti u ARCHICADu 22:
- Redizajniran alat za izradu fasadnih sustava omogućuje fleksibilno projektiranje kako vanjskih tako i unutarnjih fasadnih konstrukcija koristeći modularne strukture i raznolike lako promjenjive uzorke. Zahvaljujući poboljšanoj ARCHICAD-Grasshopper konekciji unaprijeđeno je i algoritamsko projektiranje
- Poboljšani 'Profile Editor' omogućuje izradu parametarskih kompleksnih profila za stupove, grede, zidove te kontrolu nad njihovim oblikom i veličinom u poprečnim presjecima preko BIM parametara
- U potpunosti novi alat 'Expression' koji omogućava potpuno iskorištavanja 'I' u BIMu tj. informacija iz BIM modela
- znatno ubrzan rad u 2D-u i 3D-u, kod izrazito velikih projekata, primjenom novoga algoritma
- posljednji Maxonov (R19) CineRender engine, koji omogućuje renderiranje 3D prikaza ili 360° panoramu
- jednostavniji i efikasniji timski način rada (Teamwork), vidljiv kod bržeg i jednostavnijeg rezerviranja objekata te kod izvoza modela za suradnike koristeći najnovije OPEN BIM standarde

Uz značajke koje su gore istaknute, ARCHICAD 22 donosi i mnoga druga poboljšanja u performansama i funkcionalnosti cjelokupnog 'workflow-a'.

Ulaz je BESPLATAN, ali prostor je ograničen, pa molim da prijavite svoj dolazak klikom na link:

https://archicadhr.wufoo.com/forms/zx439d901erl7t/.
Publisher:
gradimozadar.hr