tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Stigli su novi GROHE kuhinjski sudoperi, a nude usklađen dizajn kuhinjske opreme te brojne dodatke i pakete

11 godina s Vama!

Stigli su novi GROHE kuhinjski sudoperi, a nude usklađen dizajn kuhinjske opreme te brojne dodatke i pakete

GROHE kuhinjski sudoperi
Kuhinja je srce svakog doma, mjesto za pripremu hrane, ali i opuštanje uz pozitivne emocije. Svaka kuhinja ima to jedno mjesto gdje se svakodnevno zaustavljamo bezbroj puta kako bi napunili lonce, pripremili povrće i oprali posuđe nakon obroka, to je sudoper!

Svojom jedinstvenom i visokokvalitetnom ponudom kuhinjskih sudopera, GROHE, vodeći svjetski proizvođač sanitarne opreme, sada postavlja nove standarde te čini svaku uporabu sudopera manje zahtjevnim i manje nemilim zadatkom – GROHE-ova moderna kuhinja savršen je spoj oblika i funkcionalnosti. GROHE sudoperi dizajnirani su kao  PerfectMatch: ne samo da odgovaraju svakom kuhinjskom rasporedu, već se i lako kombiniraju s GROHE kuhinjskim slavinama i sustavima za vodu, kako u pogledu dizajna tako i u pogledu praktičnosti, ugodnih proporcija i bez prskanja. Zahvaljujući QuickFix sustavu i standardnom reverzibilnom dizajnu, GROHE kuhinjski sudoperi dostupni su kao kompaktni modeli s integriranim odvodom, kao veliki dvostruki sudoperi ili pak kao elegantni ugradbeni sudoperi. A, mogu se instalirati za svega nekoliko minuta bez mnogo muke ili gnjavaže. Još jedan plus su i značajke poput GROHE Whisper izolacije za smanjivanje buke te automatsko odštopavanje koje garantira da nikada više nećete morati uroniti svoju ruku u prljavu vodu zbog zaštopanog sudopera.

 GROHE_Kitchensinks_Mood_1_compressed Stigli su novi GROHE kuhinjski sudoperi, a nude usklađen dizajn kuhinjske opreme te brojne dodatke i pakete

Prilagođava se svakoj kuhinji i svakom životnom stilu

Kuhinjski sudoperi s minimalno 16 cm dubine mogu se vrlo lako integrirati u bilo koju kuhinju, kao standardni ugradbeni sudoper, model u ravnini sa radnom pločom, model sa ugradnjom ispod ploče ili kao model sa smanjenim rubom.  Možete birati između osam različitih modela, od klasičnih i bezvremenskih do onih minimalističkog i reduciranog stila. Osim toga, korisnik može birati između dvije različite vrste nehrđajućeg čelika te raznih debljina čelika, od 0,6 mm do 1,0 mm. Svaki GROHE sudoper premašuje standarde kvalitete, no jedan model uistinu je poseban, to je K400+. Ovaj sudoper dostupan je u izvedbi od nehrđajućeg čelika tipa AISI 316 koji je potpuno otporan na hrđu i koroziju. Ovaj nehrđajući čelik poznat je kao "brodski čelik", budući da se koristi prvenstveno u brodogradnji. Sudoper u ovoj verziji posebno je pogodan za područja s visokim udjelom soli u vodi. Zahvaljujući patentiranom načinu obrade čelika za sudopere GROHE Satin Finish – četkanje posebnim biljnim vlaknima (Tampico) -  ovi su sudoperi posebno glatki pa ih je stoga vrlo lako čistiti. Osim toga, sudoperima se može dodati i praktičan kuhinjski pribor poput višenamjenske kuhinjske plohe, površine za sjeckanje, ploče za sjeckanje ili ribeža. Zahvaljujući svemu navedenom, odabrani model i njegova cijena savršeno odgovaraju životnom stilu i potrebama korisnika.

 GROHE_Kitchensinks_Mood_6_compressed Stigli su novi GROHE kuhinjski sudoperi, a nude usklađen dizajn kuhinjske opreme te brojne dodatke i pakete

Mali detalji, veliki utjecaj

Dobro promišljena rješenja olakšavaju naš boravak u kuhinji. Bilo da korisnik treba različite veličine sudopera, od kompaktnih do izuzetno velikih ili integriranih sudopera - GROHE nudi sudopere s jednom, jedno i pol ili dvije kade u kombinaciji s brojnim inovativnim detaljima. Također, funkcija ispuštanja vode uz pomoć vanjske upravljačke ručice omogućuje ispuštanje sudopera bez umakanja ruke u prljavu vodu. Zahvaljujući jedinstvenoj GROHE Whisper izolaciji, zvukovi uzrokovani istjecanjem vode ili rukovanja posudama i tavama svedeni su na minimum. Osim toga, sustav prelijevanje, dostupan za sve GROHE sudopere, sprječava prolijevanja vode preko ruba sudopera u slučaju da se slavina nehotice ostavi otvorenom, a vrhunski sustav odvodnje osiguran elegantnim diamond-naborima omogućava lakše otjecanje vode.

Još jedna značajka: kuhinjski sudoperi mogu se vrlo lako ugraditi zahvaljujući sustavu QuickFix i standardnom reverzibilnom dizajnu. Tu su i dvije prethodno izbušene rupe za slavine te sifon ispod sudopera koji nadopunjuje opseg ponude i jamče rješenje 'sve u jedan'.

 GROHE_Kitchensinks_Mood_3_compressed Stigli su novi GROHE kuhinjski sudoperi, a nude usklađen dizajn kuhinjske opreme te brojne dodatke i pakete

Savršeni par u jednom paketu

Kako bi svojim kupcima olakšao odabir odgovarajućih sudopera, slavina i ostalih dodataka GROHE je sastavio četiri potpuno usklađena paketa koja se sastoje od sudopera i slavina u popularnim linijama Bau, Eurosmart, Concept i Minta.

 

Za više informacija posjetite: www.grohe.com


Publisher:
gradimozadar.hr