tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 AXOR postao službeni partner globalnog ekskluzivnog brenda - Design Hotels™

11 godina s Vama!

AXOR postao službeni partner globalnog ekskluzivnog brenda - Design Hotels™

Od listopada, AXOR, dizajnerski brend Hansgrohe grupe, postao je službeni partner Design Hotelsu™, marketinškoj platformi koja okuplja više od 300 privatnih i poslovnih dizajnerskih hotela širom svijeta.

Dva luksuzna brenda ovim su korakom odlučili spojiti svoje 25-godišnje iskustvo u kreiranju originalnih markentiških i dizajnerskih rješenja te zajedničkoj promidžbi arhitektonski sofisticiranih privatnih hotela: od Hong Konga do Meksika.

Zahvaljujući ovom partnerstvu vlasnicima dizajnerskih hotela diljem svijeta preporučeno je da uz pomoć zajedničke markentinške platforme - Design Hotelsa ™ promoviraju dizajnerske kupaonice u svojim hotelima.

Naime, AXORovim miješalicama, tuševima i ostalim priborom redovito su opremljeni hoteli okupljeni u brend Design Hotels ™; primjerice, hotel Liberty, bivši zatvor u Offenburgu (Njemačka); Les Bains u Parizu ili Chetzeron u Crans-Montani u Švicarskoj.

 

AXOR-Citterio-Hotel-Chetzeron AXOR postao službeni partner globalnog ekskluzivnog brenda - Design Hotels™

 

Kao globalni lifestyle brand s cjelovitim marketinškim rješenjima, Design Hotels ™ svojim članovima nudi prilagođene B2B usluge, uključujući i lansiranje globalnih kampanja, zastupanje u prodaji, upravljanje prihodima, strateški marketing, odnose s javnošću i brendiranje. Ne postoje dva slična hotela iz brenda Design Hotels ™, budući da svaki od biranih hotela fascinira svojim originalnim karakterom, poviješću i načinom na koji se uklapa u lokalno okruženje.

Design Hotels ™ je osnovao direktor tvrtke Claus Sendlinger 1993. Tvrtka ima sjedište u Berlinu i podružnice u Londonu, Los Angelesu, New Yorku i Singapuru.

Publisher:
gradimozadar.hr