tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Nova knjiga - PRAKTIČNI SAVJETI ZA POČETNIKE U GRAĐEVINARSTVU

11 godina s Vama!

Nova knjiga - PRAKTIČNI SAVJETI ZA POČETNIKE U GRAĐEVINARSTVU

Građevina je znanost i struka i prije no što pomislite da znate sve o njoj, razmislite o tome da, kad vas zaboli zub, ipak potražite pomoć zubara?!

Inženjerka građevinarstva, Angela Čuljak izdala je knjigu PRAKTIČNI SAVJETI ZA POČETNIKE U GRAĐEVINARSTVU, koja se temelji na uspješnoj i bogatoj poslovnoj karijeri građevinskog inženjera s više od 25 godina radnog staža. Kroz ovu je knjigu svoja iskustva pretočila u savjete koji će pomoći svima, od studenata tehničke struke pa do svih onih koji uređuju stan, grade, adaptiraju, rekonstruiraju.

 


Autorica je radila na velikom broju projekata, kako u Zagrebu tako i širom Hrvatske te dvije godine kao projekt menadžer na projektima u SAD-u, bila je voditelj i nadzor na više od 300.000 m2 stambenih, poslovnih, trgovačkih, garažnih i drugih prostora i objekata.

 


Samo neke od autoričinih referenci su gradnja, nadzor i sudjelovanje u izgradnji velikih projekata poput: Importanne Gallerije na Trgu Drage Iblera u Zagrebu (45.000 m2), Importanne Centra na Trgu Ante Starčevića (33.000 m2), zgrade Privredne banke u Radničkoj ulici u Zagrebu (50.000 m2).
Stoga se zasigurno može reći kako je jedna od rijetkih žena „operativki“ u građevini koje su radile na izgradnji i vođenju tolikog broja značajnih i zahtjevnih projekata.

 

U ovoj je knjizi, na 138 stranica, sažeto iskustvo rada na gradilištima u „žiži“ zbivanja, u Hrvatskoj i izvan Hrvatske, kako na malim tako i na najvećim projektima, a sve potkrijepljeno primjerima iz prakse.

 

KNJIGA JE NAMIJENJENA: nadzornim inženjerima, voditeljima projekata, konzultantima, projektantima… studentima građevine, arhitekture i drugih tehničkih fakulteta, onima koji su tek diplomirali i budućim investitorima, svima onima koji kupuju ili uređuju stan, grade vlastitu kuću i slično, kao i svim početnicima u graditeljstvu, koji ne znaju puno o građenju iako često misle da znaju – tek na kraju, kad je već kasno shvate koliko nisu znali... Ovaj će priručnik pomoći i onima koji još nisu shvatili što su trebali znati?! U čemu su pogriješili?

 


Građevina je znanost i struka i prije no što pomislite da znate sve o njoj, razmislite o tome da, kad vas zaboli zub, ipak potražite pomoć zubara?!

 

Cijena knjige je 100 kn sa uključenim pdv-om. Naručiti ju možete putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na 099 7430 042. Dostava je besplatna na području Zagreba, a za ostatak Hrvatske i inzemstvo plaća se poštarina.

 

Praktini_savjeti_za_poetnike_u_graevinarstvu Nova knjiga - PRAKTIČNI SAVJETI ZA POČETNIKE U GRAĐEVINARSTVU

Publisher:
gradimozadar.hr