tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Matt Grocoff glavni govornik nzeb konferencije

11 godina s Vama!

Matt Grocoff glavni govornik nzeb konferencije

Matt Grocoff glavni je govornik konferencije nZEB i BIM – Nova Stvarnost koja će se održati 19.3. u hotelu Academia

Hrvatski savjet za zelenu gradnju organizira konferenciju pod nazivom nZEB i BIM – Nova stvarnost! koja će se održati u utorak, 19. ožujka u hotelu Academia u Zagrebu. Konferencija se održava pod posebnim pokroviteljstvom Američkog Veleposlanstva.

 

Partner konferencije je udruga HUPFAS, a pokrovitelji su Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja, Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te mnoge druge institucije, komore i udruge koje se bave ovim područjem.

 

Keynote speaker konferencije  Matt Grocoff,  jedan je od najpoznatijih američkih zagovornika u području zaštite okoliša, zelene i održive gradnje, renomirani pisac, govornik i osnivač THRIVE Collaborative.

 

Poznat je po svom radu na zgradama s nultom potrošnjom energije i vode te je zaslužan za obnovu najstarije kuće u Sjevernoj Americi koja je rekonstrukcijom postigla nultu potrošnju energije. 

 

Pri projektiranju i planiranju novih investicija u zgradarstvu, nZEB regulativa i BIM alati konačno dovode u prvi plan neke od danas najpoznatijih aspekata Zelene/održive gradnje: potrošnju energije, građevinsku fiziku, energetsku učinkovitost i korištenje obnovljivih izvora energije.

 

Konferencija je namijenjena arhitektima, inženjerima građevinarstva, strojarstva, elektrotehnike, investitorima, projektantima, stručnjacima iz područja energetske učinkovitosti, developerima,  proizvođačima građevnih proizvoda i opreme, vlasnicima nekretnina, bankarima, predstavnicima energetskih tvrtki, predstavnicima gradova i tijela javnog sektora, upraviteljima zgrada, predstavnicima akademske zajednice i mnogim drugima.

 

Na konferenciji će sudjelovati više od 20 predavača koji će održati zanimljive i stručne prezentacije te sudjelovati u diskusiji na panelima.

 

Program konferencije PROGRAM

 

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, uz prethodnu prijavu na web stranici HSZGa – www.gbccroatia.org

Publisher:
gradimozadar.hr