tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Godišnje okupljanje zadarskih posrednika nekretninama

11 godina s Vama!

Godišnje okupljanje zadarskih posrednika nekretninama

Foto: Natalie Darville photography - Narodni List
Zadarska županija može se pohvaliti dobrim primjerom okupljanja poslovnih konkurenta na zajedničkoj večeri uz druženje i zabavu

Iz tog razloga porazgovarali smo sa zadarskim predsjednikom posrednika nekretninama gospodinom Nikicom Begonja

Znate li možda da li se i u drugim županijama jednako okupljaju agenti ili smo možda posebni po ovome?

Jedina smo županija u kojoj se na ovakav način okupljaju agenti u prometu nekretninama. Agentima puno znači ovakvo druženje jer se na taj način proširuju i jačaju, kako suradnja tako i prijateljstvo između nas samih.

Kakav je bio odaziv i da li je jednak odaziv svake godine?

Ove je godine odaziv bio dosta dobar, te svake godine prisustvuje sve veći broj sudionika na ovakvim druženjima kao i na godišnjim seminarima kojise održavaju na proljeće i na jesen.

Možemo li iz ovog okupljanja protumačiti da naši agenti dobro rade i da se nekretnine u županiji prodaju?

Iz ovog okupljanja može se naslutiti da naši agenti dobro rade i opstaju na tržištu s obzirom na dugogodišnje krizno razdoblje, a sve to zahvaljujući njihovom velikom trudu i ulaganju u samu djelatnost sa kojom se bave.

Kakav je promet nekretninama unutar naše županije?

Što se tiče prometa u našoj županiji on je u blagom rastu i to zahvaljujući upravo trudu naših agenata koji ulažu puno napora i profesionalnosti da bi tržište normalno funkcioniralo te da bi vratili povjerenje potencijalnih kupaca, kako bi zaista imali kompletnu i profesionalnu uslugu u svojim investicijama, a što se u konačnici pokazuje na samom prometu nekretninama.

Također moram pohvaliti većinu agencija koje zaista godinama njeguju i održavaju prijateljski i suradnički odnos između sebe samih, bez negativne i nelojalne konkurencije. Iskreno se nadam da će se ovakav vid druženja, ne samo u obliku organiziranih svečanosti već i svakodnevno održati na jedan prijateljski i kvalitetan način, jer je upravo to temelj osobne i zajedničke uspješnosti u našem poslu prometa nekretninama.