tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta
Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

!!Umjesto prodajnog mjesta Spark electric i Spark rasvjete, sada se u prostoru zgrade nalazi dućan Light Code!!

VAŽNA OBAVIJEST! Na postojećoj adresi kod "Dvi pumpe" više ne posluje tvrtka Spark electric. Sada se u prostoru nalazi tvrtka Light Code, koja se premjestila s adrese Ante Starčevića 21 b!

LIGHT CODE kontakt: 097 662 7091, mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.!

Glavni dio poslovanja novootvorenog prodajnog mjesta Spark fokusiran je na rasvjetu, projektiranje rasvjete i dizajn interijera, a od elektromaterijala je zastupljena ponuda od temelja do završne faze sklopki i utičnica te vanjskih i unutarnjih rasvjetnih tijela. Prodajno mjesto nalazi se na adresi Zagrebačka 34, kod ¨Dvi pumpe¨.

 

Spark_1 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

 

Cilj je opskrbljivati električare svim potrebnim materijalima

 

Spark_10 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta 

Spark_9 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

 

Široka paleta proizvoda osigurati će kvalitetnu opskrbu krajnjih kupaca pri svim fazama ugradnje rasvjete. Proizvodi iz ponude Spark electric nisu najjeftiniji, već se ističu kvalitetom i pouzdanošću te naprednim dizajnom i tehnologijom sukladno današnjim potrebama i načinu života krajnjih korisnika. Naime, na većinu proizvoda odobrava se i do pet godina garancije, a besprijekorna tehnička podrška dio je redovitog poslovanja Spark electric.

 

Spark_12 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

 

U asortimanu elektromaterijala su proizvodi renomiranih tvrtki poput Schneider electrica, Vimara, Tem Čateža, Etia, Haupa alata, Philips hue-a te Fibaro pametnog sustava upravljanja vlastitim domom.

 

Posebna je paket ponuda za uređenje apartmana ili vila za odmor. U paket je uključeno gratis idejno rješenje dizajna rasvjete, široka paleta sklopki i utičnica te sav preostali elektromaterijal.

 

Poduzeće Spark  zapravo je kreirano prema potrebama kupca, naime električari ovdje mogu kupiti sav potreban materijal za gradilište, dok na istom mjestu investitor može doći i odabrati dizajn s kojim želi urediti svoj prostor. Prva faza: od gromobranske trake, kabela, cijevi i svog potrebnog pribora za električare također je dio standardne ponude, a uz kompletan izložbeni dio prodajno mjesto opskrbljeno je i bogatom ponudom asortimana na lageru, što u pravilu znači da je brzina isporuke narudžbi veoma zadovoljavajuća i za najzahtjevnije objekte.

 

Ističu se i ponudom posebnih proizvoda

 

Spark_5 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

 

Novost u asortimanu je i pametna kuća Fibaro, koja radi u potpunosti putem wifi sistema, što znači da rušenje i ugradnju novih kabela od sada možete u potpunosti izbjeći. Ovakav sistem paljenja i gašenja svih uređaja u apartmanu pomoći će Vam da ostvarite velike uštede na potrošnji energije, boljoj organizaciji vlastitog vremena i većoj sigurnosti vašeg prostora. Sustav funkcionira na način da se sa home centrom ili pametnom jedinicom može nadograđivati upravljanje vašeg doma kao npr. tipkalom za rolete, regulatorom svjetla, pametnim utičnicama, senzorima za vrata i prozore, senzorima vlage i plina, a pritom je trošak u odnosu na ostale pametne instalacije nekoliko puta povoljniji. 

 

Najveći izbor rasvjete po najboljim cijenama

 

U ponudi je široki izbor rasvjetnih tjela, od onih običnih koje će sam električar odabrati za gradilište pa sve do dizajnerske rasvjete.

 

Spark_19 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

 

Philips, Eglo, Novodvorski, samo su neki od brandova čije proizvode ćete ovdje moći kupiti. Svaki artikl iz kataloga je dobavljiv unutar 7-15 dana.

 

Spark_27 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

Spark_16 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

 

Posebno su ponosni višim nivoom dizajnerskih rasvjetnih tijela poput: Artemide, Flos, Foscarini, Linea light, Max light, Studio italia, Vibia, Occhia, čijom ponudom će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih investitora.

 

Kupac dobiva i besplatan projekt rasvjete

 

Dizajnerica interijera će u projektnom uredu unutar prostora biti na raspolaganju za sve investitore koji se odluče kupiti rasvjetu u Spark electricu. Pružati će mogućnost osmišljavanja rasvjete i izračuna potrebnih lumena za prostoriju.

 

Spark_24 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

 

Inače kad je u pitanju opremanje apartmana nije toliko važna jačina svjetla, osim u kuhinji i kupaonici, no kad je u pitanju opremanje ureda, klinika, laboratorija projekt rasvjete izrazito je važno kako bi zaposlenici radili maksimalno učinkovito bez dodatnih glavobolja ili dugoročnog oštećenja vida. Poznato je da je rasvjeta od iznimne važnosti na svim radnim mjestima na kojima zaposlenici provode dosta vremena. Kako u životu sve počinje od iskre (spark)  tako i svoje kupce pozivamo da budu dio nečeg jedinstvenog u našem gradu, ističe voditelj poslovnice Ivan Anić.

 

Kontakt: +385 91 111 1327 , .

RADNO VRIJEME

Eletromaterijal 07:00-15:30
Salon rasvjete 08:00-13:00  17:00-20:00

 

GALERIJA FOTOGRAFIJA:

Spark_14 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

 

Spark_41 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

 

Spark_15 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

 

Spark_17 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

 

Spark_18 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

 

Spark_21 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

 

Spark_23 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

 

Spark_25 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

 

Spark_26-1 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

 

Spark_28 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

 

Spark_29 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

 

Spark_33 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

 

Spark_35 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

 

Spark_36 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

 

Spark_11 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

 

Spark_4 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

 

Spark_42 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

 

Spark_43 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

 

Spark_45 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

 

Spark_44 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

 

Spark_8 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

 

Spark_5 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

 

Spark_6 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

Spark_7 Novo u Zadru – Spark electric i Spark rasvjeta

 

Kontakt: +385 91 111 1327 , .

 

 

Publisher:
gradimozadar.hr