tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 U Poreču se po prvi puta održava sajam graditeljstva -PROMOARH

11 godina s Vama!

U Poreču se po prvi puta održava sajam graditeljstva -PROMOARH

Foto: PROMOARH
Znanjem, idejama i iskustvom u sinergiji izlagača i struke sajam graditeljstva, PROMOARH, želi potaknuti (re)animaciju graditeljstva.

U Poreču će se po prvi put održati specijalizirani Međunarodni sajam graditeljstva koji predstavlja jedinstveni događaj u branši na području Jadranske regije. Sajam će se održati u dvorani Žatika od 18. – 21. Rujna 2019. godine.

 

Slika_podijela_1 U Poreču se po prvi puta održava sajam graditeljstva -PROMOARH

 

Sajam se održava u regiji koja doživljava graditeljski procvat, veliki broj investicija u privatnom i javnom sektoru te uzlet turističkog sektora. Zahtjevno tržište iziskuje nove trendove koji se pojavljuju u svijetu graditeljstva kako u materijalima tako i u načinima građenja.

 

Digitalne tehnologije dovele su do revolucije u samom procesu projektiranja i osmišljavanja građevina, a shodno tome i cjelokupna industrija materijala doživjela je transformaciju mogućnosti koje se nude. Nove tehnologije upotrebe materijala i istraživanja dovela su u nekim sektorima čak i do stvaranja novih proizvoda koji su do sada bili nepoznati graditeljstvu.

 

Veliki je trend upotrebe eco-friendly materijala koji omogućuju smanjenje negativnog učinka na okoliš, ne samo u fazi gradnje nego i u fazi održavanja. 
Dizajnerski trendovi  i projektiranje usko su vezani uz poznavanje strukture i osobina materijala te njihove mogućnosti.

 


Privatni investitori koji grade nekretnine za svoje potrebe ili potrebe poslovanja moći će dobiti informacije o novim materijalima i njihovim karakteristikama te načinima korištenja od strane stručnjaka koji će ih usmjeriti u najbolja rješenja, dok će od strane struke dobiti i smjernice oko boljeg korištenja prostora kroz moderne 3D vizualizacije.

 


Program izlaganja biti će također zanimljiv projektantima i arhitektima koji će moći na jednom mjestu dobiti razne informacije koje su im potrebne u svakodnevnom radu realizacije projekata za njihove klijente i korištenje informacija za efikasnije poslovanje. 

 

Slika4 U Poreču se po prvi puta održava sajam graditeljstva -PROMOARH

 

 

Tržište se konstantno mijenja, a tako i potrebe potrošača tj. kupaca koji diktiraju trendove u kupnji, izgradnji, opremanju nekretnina za privatne ili poslovne potrebe dok u turističkom sektoru sve zahtjevniji gosti nameću potrebe za obnovom, modernizacijom te izgradnjom novih i postojećih smještajnih kapaciteta.

 

Zamisao sajma je da na jednom mjestu spoji sve sektore koji se nalaze u lancu od zamisli do realizacije investicije prilikom koje bi se obuhvatila kupnja, projektiranje, izgradnja te kasnije opremanje, održavanje i prodaja nekretnina.

 

Manifestacija će omogućiti svim zainteresiranim subjektima građevinskih djelatnosti da predstave svoje inovativne proizvode, usluge i znanje uz snažnije povezivanje sa domaćim i inozemnim partnerima kako bi graditeljstvo postalo sigurnije, efikasnije, isplativije, inovativnije i održivo.

 

Slika2 U Poreču se po prvi puta održava sajam graditeljstva -PROMOARH

 


PROMOARH u svom programu nudi „Education point“, zamišljen kao centar za profesionalne seminare iz područja  upravljanja projektima, programima i portfeljima građevinske industrije.  Seminari se nude kao opcija za praktičare ili istraživače koji žele unaprijediti vlastite kompetencije. Tematika seminara baviti će se potrebama struke, kako bi se pokušalo dati odgovor najvećim izazovima u području upravljanja projektima, programima i portfeljem u građevinskom sektoru. Okrugli stolovi i panel rasprave sa gorućom tematikom na tržištu uz suradnju sa strukovnim udruženjima iz sektora graditeljstva, prometa nekretnina i arhitekture zaokružiti će program „Education pointa“. 

 

Posebna pažnja i fokus biti će na zelenu gradnju i obnovljive izvore energije kroz ponudu izlagača te kroz stručni edukativni dio sajma. U sklopu stručnog djela sajma organizirati će se 1. Konferencija o održivom razvoju koja će stručnim temama i nastupom odrediti konkretne smjernice za efikasnije korištenje resursa.

 

Slika1 U Poreču se po prvi puta održava sajam graditeljstva -PROMOARH

 

Interakcija navedenih aktualnih tema ima za cilj podržati kreiranje sinergije novog doba graditeljstva: doba (re)animacije!

 

Više informacija potražite na www.promoarh.com ili pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

   

Publisher:
gradimozadar.hr