tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Evo kako je preuređenje wellness centra ostvareno u svega četiri tjedna

11 godina s Vama!

Evo kako je preuređenje wellness centra ostvareno u svega četiri tjedna

Kad se posao preda u ruke profesionalcima i nemoguće postaje mogućim

Vlasnici teretane i wellness kluba Allegra željeli su brzi refreshing postojećeg centra kako bi stvorili novi vizualni identitet, osvježili prostor te ga učinili atraktivnijim. U kratkom vremenskom periodu, od svega četiri tjedna, trebalo je osmisliti rješenje i kompletno završiti sve radove kako bi se centar nakon godišnjeg otvorio i zasjao u punom sjaju. Radi navedenog, prilikom odabira koga angažirati za preuređenje tražili su osobu ili Ured, odnosno nekoga sa iskustvom, tko će im pružiti potpunu uslugu, od ideje na papiru do realizacije.

 

FINSKA_SAUNA Evo kako je preuređenje wellness centra ostvareno u svega četiri tjedna

 

Odabir je pao na renomirani ured: Arhitektonski studio Križnjak, koji iza sebe ima mnogobrojne realizacije te širok raspon djelovanja. Mnogobrojni ostvareni i realizirani projekti, uređenje wellnessa, mini hotela, uređenja interijera poslovnih prostora, stanova, caffe barova, hostela do projekata većeg mjerila; stambenih zgrada i obiteljskih kuća, bili su ključni faktor garancije kvalitete prilikom odabira projektanata.

 

Nakon zajedničkih konzultacija i dogovora vlasnika i projektanata oko detalja preuređenja započela je razrada idejnog rješenja. Postojeći namještaj je djelomično zadržan, no trebalo je osmisliti kako ga učiniti „novim“ i reprezentativnijim. Projekt je prezentiran kroz tri varijante 3D prostornog prikaza, kako bi vlasnici dobili što realističniju sliku budućeg novouređenog prostora. Odabirom varijante krenulo se u realizaciju ideje.

 

RECEPCIJA_1 Evo kako je preuređenje wellness centra ostvareno u svega četiri tjedna

 

Naglasak refreshinga bio je na teretani i ulaznom holu, gdje je postojeći pult recepcije zasjao potpuno novim izgledom. Naime, postojeći pult je „obučen“ u crni, sjajni pleksiglass, iznad kojeg dominiraju lampe atraktivnog dizajna. Drugi akcent ulaznog hola je sivi zid sa printom u obliku mreže koji se proteže kroz čitavi centar, dok je cerulean plava, postala novim zaštitnim znakom centra.

 

Kako bi se sve dovršilo u traženom roku, trebalo je uskladiti i koordinirati majstore različitih radova, popravak i lakiranje parketa, bojanje zidova, postavljanje pleksiglassa, električara, postavljenje printa i plakata velikih dimenzija, tapeciranje i popravak dotrajalog namještaja... Sve to uspješno izvesti i završiti u vrijeme godišnjih odmora, moguće je jedino vrhunskom suradnjom i koordinacijom mnogobrojnih majstora, investitora i projektanata...

 

RECEPCIJA_2 Evo kako je preuređenje wellness centra ostvareno u svega četiri tjedna

 

U novom, moderno uređenom prostoru Allegra fitness & wellness  vam pruža sve za rekreaciju i relaksaciju, to je mjesto na kojem ćete se moći u potpunosti posvetiti treningu po vlastitom izboru ali i opustiti u SPA zoni.

 

Allegra fitness & wellness smješten je u Zagrebu u Cvjetnom naselju, u sklopu poslovnog centra City Plaza (ex Hypo Slavonska). Na dva kata, površine 1.800 m2, svojim članovima nudi ekskluzivnu i suvremenu fitness zonu, SPA zonu sa bazenom, whirpoolom, turskom kupelji, finskom saunom i sanariumom.

 

Teretana se prostire na 350 m2 te se sastoji od kardio dijela, prostora za vježbanje sa slobodnim utezima i prostora sa spravama za vježbanje. Grupni programi održavaju se na četvrtom katu u tri dvorane. Najveća od njih je aerobik dvorana ukupne površine 200 m2 u kojoj se održavaju programi u većim grupama. Cycling dvorana opremljena je biciklima marke Schwinn, a u njoj se održavaju sati spinninga. Treća multifunkcionalna dvorana predviđena je za male grupne treninge, treninge boksa ili privatne treninge s osobnim trenerom.

 

TERETANA Evo kako je preuređenje wellness centra ostvareno u svega četiri tjedna

 

U ponudi Allegra Wellnessa je i relax zona, u kojoj profesionalni fizioterapeuti pružaju usluge masaža. Sportska, medicinska, relax masaža su samo dio tretmana kojima možete postići savršenu harmoniju duha i tijela. Vješto uklopljeni sadržaji pružaju mogućnost vrhunskog opuštanja i odmora.

 

Centar je u svega četiri tjedna zablistao novim sjajem, a vas pozivamo da dođete, vježbate i relaksirate se u ekskluzivnom prostoru stvorenom za potpunu relaksaciju i uživanje.

 

 

NAZIV: ALLEGRA FITNESS & WELLNESS CENTAR

ADRESA:  CITY PLAZA ex HYPO CENTAR, MAROHNIĆEVA 11, ZAGREB

KONTAKT:  www.tswellness.com

FACEBOOK: TS-Wellness-Club

PROJEKTANTI: ARHITEKTONSKI STUDIO KRIŽNJAK

                         / Martina i Robert Križnjak/

 FACEBOOK: Arhitektonski studio Križnjak

 FOTOGRAFIJE:  Vinka Saleta i David Delgado Alfaro

 

BAZEN_NOC Evo kako je preuređenje wellness centra ostvareno u svega četiri tjedna

 

                         

ZANIMLJIVOSTI:

-bazen dimenzija 15x7 m, na 3 katu s pogledom na grad, savu....

-najexkluzivniji wellness u gradu

-vrhunske masaže  u dizajniranom prostoru

-radno vrijeme: 6,30-22,30

-poslovni ljudi često koriste rano jutarnje termine za vježbanje(prije posla)

-2x tjedno u saunama se odvijaju „SAUNA PROGRAMI“

- cycling (vožnja biciklom) u totalno cool crnom prostoru uz dinamičnu glazbu

 

BAZEN_DAN Evo kako je preuređenje wellness centra ostvareno u svega četiri tjedna