gradimozadar.hr   gradimozadar.hr   gradimozadar.hr  gradimozadar.hr 
Kako do idealno uređenog doma?

Prepustite se stručnjacima iz Möbel Land-a za dom iz snova

Želite li dom iz snova, ne morate tratiti svoje vrijeme i satima pretraživati web stranice o arhitekturi i dizajnu interijera jer Möbel Land nudi praktično rješenje za vas poput besplatnih usluga 3D projektiranja, stručno savjetovanje, dekoriranje i izmjeru prostora za izradu namještaja po mjeri.

 

EWE_kuhinja_Mobel_Land_1 Kako do idealno uređenog doma?

 

Oslobodite se stresa i briga jer vam na raspolaganju stoji stručno osoblje koje će vam  predstaviti trendove u dizajnu interijera i osmisliti vaš idealan životni prostor.

 

Mali_Princ_Suncano_rumena_djecja_soba_Mobel_Land Kako do idealno uređenog doma?

 

Stručno savjetovanje uključuje kompletno uređenje doma prema željenom stilu, pri izboru ekskluzivnog namještaja ili namještaja rađenog po mjeri, zidnih tapeta, bogate ponude podnih obloga, do zavjesa i besplatne usluge dekoriranja.

 

RAUCH_Altona_Mobel_Land Kako do idealno uređenog doma?

 

Nakon što predstavite vašu ideju, prostor, kvadraturu i troškove na koje ste spremni, na kućnu adresu vam stiže stručno osoblje koje će kroz razgovor s vama o svakom detalju, razgledati prostor koji želite preurediti i dogovoriti buduće korake.

 

RAUCH__Vadora_Mobel_land Kako do idealno uređenog doma?

 

Putem 3D projektiranja interijera koju obavljaju djelatninici Möbel Land u vašem domu, omogućit će se lakša vizualizacija zamišljenog prostora, a vaša vizija pretvoriti će se u stvarnost. Stručnjak dekorater pomoći će vam da izrazite svoju kreativnost na najbolji mogući način i  putem atraktivnih detalja istaknuti posebnost svakog vašeg kvadrata.

 

Selva_Mobel_Land Kako do idealno uređenog doma?

 

Preostaje vam samo da dogovorite još jednu u nizu usluga po mjeri, a to je dostava -„just in time" i vrhunska montaža svih elemenata kuhinje i kućanskih uređaja.

 

Camelgroup_Mobel-Land Kako do idealno uređenog doma?

 

Uz  već spomenute pogodnosti,  aktualan je i popust od 30% na  EWE kuhinje, austrijski brand  poznat na tržištu kao simbioza dizajna i multifunkcionalnosti, ekskluzivno dostupan u Möbel Land-u,  Westgate Shopping City.

  

10436_Himolla_4612_33_Buffalo_taupe_Funktion_06 Kako do idealno uređenog doma?

Publisher:
gradimozadar.hr