tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Skandinavska inspiracija krije se u detaljima

11 godina s Vama!

Skandinavska inspiracija krije se u detaljima

Inspirirali smo se jednom kolekcijom za uređenje interijera i to iz dućana koji je igrom slučaja odmah tu kraj nas, gotovo u svakom gradu Hrvatske, a ima i odličan webshop, riječ je o danskom lancu opreme za dom Jysk.

Kako je skandinavski stil uređenja interijera sve više prihvaćen i u interijerima naših domova i apartmana za najam, korisno je znati gdje u našem okruženju pronaći detalje, ali i namještaj kojim ćete dodatno pojačati skandinavski dojam Vašeg interijera.

 

Inspirativna kolekcija Nordic mood svojim bojama i oblicima Vaš će interijer obogatiti pravim skandinavskim štihom.

 

Interijer možete dodatno obogatiti tek pokojim detaljem iz kolekcije ili ga čak u potpunosti opremiti na jednom prodajnom mjestu. Nova kolekcija, uz već postojeći asortiman, pruža upravo tu mogućnost: da pronađete sve na jednom mjestu od stola, stolice i trosjeda do raznih interesantnih detalja poput lampe s kvačicom, taburea i stalka za cvijeće u skandinavskom stilu.

 

kau Skandinavska inspiracija krije se u detaljima

 

klupa_TURN Skandinavska inspiracija krije se u detaljima

 

lampa_s_kvaicom Skandinavska inspiracija krije se u detaljima

 

Geometrijski oblici i čiste linije nadopunjuju se organskim formama. Tako ćete primjerice pronaći okruglu stolić/stolicu sa zanimljivim metalnim nožicama koja će se savršeno uklopiti, a namjena joj je višestruka te će poslužiti kao noćni ormarić, pomoćna stolica ili pak stolić za kavu i knjigu.

 

stolac1 Skandinavska inspiracija krije se u detaljima

 

stolac Skandinavska inspiracija krije se u detaljima

 

Drveni stalak za cvijeće stilizirat će Vaš ured ili dnevni boravak te se neutralnim stilom uklopiti u gotovo svaki interijer.

 

 

stalak_za_cvijee Skandinavska inspiracija krije se u detaljima

 

Zanimljive su i blagovaonske stolice iz kolekcije, a posebno nas je impresionirala siva udobna stolica koja podsjeća na dizajnerske komade i savršeno paše uz kompletnu kolekciju.

 

stolica_i_stoli Skandinavska inspiracija krije se u detaljima

 

Kraj ljeta je upravo idealno vrijeme za nadopunu Vašeg interijera zanimljivim komadima iz kolekcije Nordic mood, a kako biste se pripremili za hladnije jesenske dane u vlastitom domu najnoviji namještaj i dekoracije iz ponude možete naći po akcijskim cijenama i to sve do 4.9.2019. Katalog kolekcije prelistajte ovdje:  jysk

 

tabure Skandinavska inspiracija krije se u detaljima

 

stoli1 Skandinavska inspiracija krije se u detaljima

 

stoli Skandinavska inspiracija krije se u detaljima

 

stol Skandinavska inspiracija krije se u detaljima

 

drvena_klupica Skandinavska inspiracija krije se u detaljima

 

fotelje Skandinavska inspiracija krije se u detaljima

 

Prelistajte katalog jysk

 

Publisher:
gradimozadar.hr