tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Želite postati certificirani stručnjak zelene gradnje?

11 godina s Vama!

Želite postati certificirani stručnjak zelene gradnje?

UPISI U TIJEKU – GREEN BUILDING PROFESSIONAL 2019/2020 edukacija!

U tijeku su upisi za međunarodnu multidisciplinarnu edukaciju - GREEN BUILDING PROFESSIONAL (GBPRO), koju organizira i provodi Hrvatski savjet za zelenu gradnju već dugi niz godina, a koja počinje u rujnu 2019. godine.

 

Cilj Green Building Professional edukacijskog programa je podizanje naraštaja multi-disciplinarnih stručnjaka u području zelene i održive gradnje, energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije te održivog prometa i e-mobilnosti.

 

Kroz teme: projektiranje i financiranje zelenih zgrada; korištenje ekoloških i održivih materijala za gradnju, opremanje i rekonstrukciju zgrada (s najmanjim ugljičnim otiskom i štetnim djelovanjem na okoliš i korisnike objekta); energetsku učinkovitost; procjene vrijednosti i životnog ciklusa; oblikovanje krajobraza, energetski učinkovita rasvjeta, korištenje dnevnog svijetla, ostvarivanja ušteda kroz reciklažu i zbrinjavanje otpada te uštedu energije, efikasno korištenje vodnih resursa; odabir održive lokacije i upravljanje istom, stvaranje zelenih ureda, pametnih zgrada i gradova.

 

I rješenja: suvremene gradnje, LCA, LCC, gospodarenje energijom i pametnim zgradama, pravnog okvira i regulative, energetske obnove, energetske učinkovitosti, održivog prometa, e-mobilnosti, nZEB, termotehničkih sustava u zgradarstvu, kako kombinirati i projektirati energetski efikasne zgrade, međunarodnim certifikatima za zelenu gradnju LEED, BREEAM ili DGNB

 

Kreirati: okoliš koji će biti zdraviji, ugodniji, energetski učinkovitiji i ekonomski isplativiji - a sve temeljem principa održivosti.

 

Edukacija uključuje radne materijale - prezentacije, izvrstan networking, direktan kontakt s domaćim i inozemnim ekspertima, stjecanje međunarodno priznatog certifikata Green Building Professional, slobodan ulaz na veliki broj programa u organizaciji CGBC-a.

 

 

U 7 godina održavanja edukacije preko 200 polaznika imalo se prilike upoznati se sa stranim i domaćim stručnjacima na području zelene gradnje.

 

Pogledajte program edukacije te prijavite Vaše sudjelovanje OVDJE.

 

Više informacija možete potražiti na www.gbccroatia.org ili na + 385 1 4886 296

Publisher:
gradimozadar.hr