tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Kupaonice koje se prilagođavaju Vama

11 godina s Vama!

Kupaonice koje se prilagođavaju Vama

Geberit, vodeći proizvođač sanitarnih proizvoda, proširio je asortiman svojih proizvoda integriranim kupaonskim rješenjima. Kupaonska linija Geberit Acanto jedna je u nizu kupaonica koja u prvi plan stavlja najviši nivo udobnosti i široku paletu boja i elemenata, omogućavajući različite kombinacije za stvaranje kupaonice po mjeri bez narušavanja funkcionalnosti.

Jasni dizajni, tanke linije, mekane krivulje

 

2018_Bathroom_04_C_Acanto_Series1_compressed Kupaonice koje se prilagođavaju Vama

 

Umivaonici kupaonske linije Geberit Acanto predstavljaju bezvremenski moderan organski dizajn, s jasnim geometrijskim linijama i organskim unutarnjim bazenima. Umivaonici su dostupni u različitim oblicima i dimenzijama. Rubovi su posebno tanki i na taj način daju keramici notu lakoće. SlimRim dizajn daje umivaonicima malih dimenzija i uskih rubova posebno elegantan i vitak izgled.

  

 

Namještaj za izražavanje Vaše individualnosti

 

12_2018_Bathroom_04_Q_Acanto_Series.jpg_BA-bs1_compressed Kupaonice koje se prilagođavaju Vama

 

Geberit Acanto kupaonski namještaj nudi slobodu dizajna i funkcionalnu izvrsnost. Nakon provedenih istraživanja s kupcima, linija je razvijena kako bi udovoljila najširem rasponu svakodnevnih potreba. Unutrašnjost namještaja je iznenađujuće fleksibilna, s rasporedom ladica, odjeljaka i polica tako da ne stvaraju zatrpanost. Linija sadrži i magnetne ploče – koje se mogu postaviti na zid, na koje možete smjestiti nosače za odlaganje točno tamo gdje Vam je potrebna Vaša kozmetika, a pozicije možete mijenjati u svakom trenutku.

  

 

Praktični element s ogledalom

 

2018_Bathroom_04_P_Acanto_Series1_compressed Kupaonice koje se prilagođavaju Vama

 

Inovativni koncept transformira ormarić s ogledalom iznad umivaonika u centar ljepote s ugrađenim ogledalom koji povećava.

   

 

Bezvremenske keramičke linije za kupaonice najviše kvalitete

 

2018_Bathroom_04_N2_Acanto_Series1_compressed Kupaonice koje se prilagođavaju Vama

 

Geberit Acanto WC školjke slijede dizajn umivaonika. WC školjke imaju Rimfree tehnologiju bez unutrašnjeg ruba što omogućuje lakše čišćenje. Čišćenje je dodatno olakšano QuickRelease funkcijom za WC daske koja omogućuje jednostavno uklanjanje WC daske.

 

Publisher:
gradimozadar.hr