tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Novi model Miele robot usisavača  - SCOUT RX1

11 godina s Vama!

Novi model Miele robot usisavača  - SCOUT RX1

Miele
Foto: Miele
Miele je nedavno predstavio novu verziju svog jedinstvenog bez žičnog usisavača SCOUT RX1, na kojem su napravljena poboljšanja u mehaničkom sustavu i koji je od sada dostupan i u crvenoj boji (Scout RX1 Red).

Miele je nedavno predstavio novu verziju svog jedinstvenog bez žičnog usisavača SCOUT RX1, na kojem su napravljena poboljšanja u mehaničkom sustavu i koji je od sada dostupan i  u crvenoj boji (Scout RX1 Red). Posebne četke sada su još efikasnije  skupljaju prašinu ispod jedinice,  a poboljšana rotirajuća četka od sada može pokupiti i veće  komadiće s poda i spremiti  ih u kutiju za prašinu.

Scout RX1 sa svojom sistematičnom navigacijom postiže temeljitije pokrivanje prostora  i time štedi vrijeme i energiju baterija. Scout RX1 može temeljito i sistematski usisati čak nekoliko tlocrtno kompliciranih prostorija za redom i nakon obavljenog posla vratiti se  na svoje mjesto na ponovno punjenje.

Četiri programa za čišćenje jamče maksimalnu udobnost i jednostavnost čišćenja.  U 'Auto ' načinu rada, RX1 putuje kroz sve prostorije i čisti ih. ' Spot ' način namijenjen je za određeno manje područje od najviše 1,80 četvornog metra, na primjer za čišćenja mrvica ispod stola . U ' Corner ' načinu rada, sve prostorije se očiste najprije u Auto načinu rada i nakon toga RX1 još jednom očisti sve kritične rubove i rubne dijelove. Za posebno brzo i temeljito čišćenje tu je i Turbo način rada u kojem RX1 u dvostruko manje vremena čisti sve podne površine.

S jednim punjenjem baterija Scout RX1 može očistiti prostor do 150 m², što odgovara trajanju od cca . 120 minuta. U slučaju čišćenja veće površine, RX1 se vraća na punjenje i nakon punjenja  dovrši svoj posao.

U tijeku je posebna blagdanska akcija u kojoj je usisavačima Scout RX 1 snižena cijena za 350kn. Akcija vrijedi od 15.11.2015. do 15.01.2016. ili do isteka zaliha.