tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Detalji za božićno dekoriranje

11 godina s Vama!

Detalji za božićno dekoriranje

Vrijeme je dekoriranja
Foto: Pietro Sutera, Messe Frankfurt
Vrijeme je dekoriranja i pripreme za božićne blagdane. Evo prijedloga detalja koji će dodatno uljepšati vaš dom!

Božićna jelka je neizostavan dekor svakog doma u vrijeme Božića. Odvažite se dekorirati ga jednostavno, ali elegantno u bijelim ili zlatnim tonovima. Svojom će ljepotom zasigurno privući pažnju!

SLIKA-1-christmasworld_ps_044_resize.jpg

Profinjen izgled doma ćete postići i usklađivanjem boja interijera sa božićnim dekoracijama. Odaberite boju poput crvene, ljubičaste, plave ili bakrene.

slika-1a-CW_PSP_003_resize.jpg

Za sve ostale koji nisu skloni jednostavnosti predlažemo dekoraciju drvca velikim brojem različitih elemenata, ali u pastelnim bojama. Ovakva je dekoracija pravi kreativni izazov pa se upustite u stvaranje vlastite božićne priče.

SLIKA-2-christmasworld_ps_066_resize.jpg

Božićne jaslice sa prikazom Isusovog rođenja će osobito razveseliti mališane. Uvedite ovaj lijepi obiteljski trenutak i u svoj dom.

slika-3-christmasworld_ps_052_resize.jpg

Svakako upotrijebite detalje sa motivima biljnog i životinskog svijeta, poput konjića, ptica, šišarki ili cvijeća. Možete ih koristiti na samom drvcu ili dekorirati police, zidove i ostale dijelove doma.

slika-4-christmasworld_ps_046_resize.jpg

Dječju sobu dekorirajte postojećim igračkama, vrpcama, kutijama za poklone. Igračke će dobiti novi izražaj, a soba biti dekorirana na osobit način.

slika-5-christmasworld_ps_081_resize.jpg

Lampice svih boja i oblika su neizostavne za ovu prigodu. Koliko god ih koristili, ne možete pretjerati, jer je upravo svjetlo simbol novog života koji dolazi, što je i smisao božićnih blagdana.

slika-6-christmasworld_ps_084_resize.jpg

Za uređenje blagdanskog stola predlažemo jednostavno i profinjeno uređenje u zlatnobijelim tonovima. Detalji s biljnim i životinjskim motivima će svakako povećati blagdanski ugođaj, a skladna obitelj na okupu će Božić učiniti veličanstvenim!

slika-7-christmasworld_ps_115_resize.jpg

 

Dobrodošli na arhitektonski i dizajnerski portal www.archi-living.com! Očekuju vas dizajnerski trendovi i novosti "sa stilom" - iz cijelog svijeta.

C:\Users\ANDRIJ~1\AppData\Local\Temp\ksohtml\wps284A.tmp Detalji za božićno dekoriranje