tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Seminar u Zagrebu - nZEB u praksi

11 godina s Vama!

Seminar u Zagrebu - nZEB u praksi

Foto: nzeb.hr
Projektiranje zgrada prema nZEB standardima

Arhitektonski fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Klaster za energetsku učinkovitost i održivost u zgradarstvu - nZEB.hr u sklopu aktivnosti Stručnog usavršavanja AF-a pripremaju cjelodnevni stručni skup:

 

Projektiranje zgrada prema nZEB standardima

 

Stručni skup će se održati  na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, Kačićeva 26, u velikoj dvorani 81 (kapaciteta 360 mjesta) 20.02.2020. godine.

 


Arhitektonski fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Klaster za energetsku učinkovitost i održivost u zgradarstvu - nZEB.hr nastavljaju rad na edukaciji, promicanju znanosti i inovacija te unapređenju stanja tehnike, proizvoda, materijala i usluga poveznih s energetskom učinkovitosti i održivosti u zgradarstvu.

 

title03 Seminar u Zagrebu - nZEB u praksi

 

Arhitektonski fakultet Sveučilišta u Zagrebu dugi niz godina prepoznati je dionik u području edukacije za energetski visoko učinkovite i održive zgrade i jedan od osnivača Klastera nZEB.hr

 


Osim Arhitektonskog fakulteta osnivači Klastera nZEB.hr su iz gospodarskog sektora: AGC, Bosch, KnaufInsulation, Profine Croatia i Wienerberger. Od 2019. godine članovi Klastera nZEB.hr su: Građevinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Velux Hrvatska, Nosivi građevinski elementi, te počasni član Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja RH.

 


Ciljevi Klastera nZEB.hr su povezati znanost, inovacije i gospodarstvo odnosno sve dionike u gradnji i obnovi zgrada po kriterijima zgrada niske energetske potrošnje, zgrada gotovo nulte energije (nZEB) kao i zgrada zelene i održive gradnje.

 

Zadatak Klastera nZEB.hr je uspostaviti bolju suradnju gospodarstva i institucija te pomoći institucijama pri izradi kriterija za projektiranje i izvedbu zgrada po kriterijima visoke učinkovitosti, kao i po kriterijima održive gradnje, te djelovati u području širenja ideja, znanja i zahtjeva za izgradnju energetski visoko učinkovitih i održivih zgrada.

 


Teme ovog stručnog skupa su:


- propisi, smjernice i planovi iz područja energetske učinkovitosti i održivog razvoja u zgradarstvu
- predstavljanje Smjernica za zgrade gotovo nulte energije
- projektiranje i izvedba novih i obnova postojećih energetski visoko učinkovitih i održivih zgrada
- materijali, proizvodi i sustavi za energetski visoko učinkovite i održive zgrade
- iskustva i izvedeni primjeri energetski visoko učinkovitih i održivih zgrada

 

Više informacija o skupu nalazi se na stranici: www.nzeb.hr
Cijena aktivnosti: bez naplate/kotizacije uz obaveznu prijavu ovdje
Voditelj aktivnosti: Izv.prof. dr.sc. Zoran Veršić

Publisher:
gradimozadar.hr