tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Četiri ključna savjeta za čistu kupaonicu

11 godina s Vama!

Četiri ključna savjeta za čistu kupaonicu

Foto: Geberit
Čistoća u svakom kutu

Iako su elegantan dizajn i pametne funkcije važni u kupaonici, čistoća je još važnija za korisnika. Uz samo nekoliko trikova zajamčena je čista kupaonica.

 

Lako dostupno

Držanje kupaonskog pribora u kutijama znači da se mogu lako ukloniti na jednu stranu, a površine ostaju slobodne za brzo i jednostavno čišćenje. Još bolja ideja su praktične kutije za organiziranje, koje u svom punom potencijalu koriste prostor unutar kupaonskog namještaja.

 

Lako pražnjenje


Pri čišćenju četke za WC školjku, ne zaboravite i na stalak na kojem stoji. Voda koja ondje stoji može brzo dovesti do neugodnih mirisa. Osigurajte da stalak bude što jednostavnijeg izgleda tako da ga možete lako i pouzdano prazniti.

 

Temeljito ispiranje

Tehnologija Rimfree® oslobađa od neugodnog čišćenja i potrebe za korištenjem skupih, zastarjelih specijalnih sredstava za čišćenje. Rimfree® WC školjke je znatno lakše čistiti jer nemaju unutarnji rub iza kojeg se mogu nakupiti nečistoće i kamenac te uzrokovati neugodne mirise.

 

Redovno čišćenje je ključ

Prljavština, klice i ostalo mogu se nakupiti brzo, posebno na površinama oko WC školjke i umivaonika. To može rezultirati neugodnim mirisima. Stoga, čistite kupaonske površine kada god uhvatite vremena.

 

Više informacija potražite na www.geberit.hr

 

2018_Bathroom_02_H_Rimfree_WC_ceramic_with_hand_-_1_1_takeover_HR-web Četiri ključna savjeta za čistu kupaonicu

 

Jedno brisanje je sve što je potrebno
Redovito čišćenje WC školjke s Geberit Rimfree® tehnologijom od sada je jednostavnije. Obrišite unutrašnjost školjke i sve je higijenski čisto.

 

 

RIMFREE_with_water_web Četiri ključna savjeta za čistu kupaonicu

Savršen sklad
Sa svojom Rimfree tehnologijom, Geberit je uklonio unutarnji rub u cijelosti. Bez ruba, bez stresa, bez kompromisa.


Publisher:
gradimozadar.hr